fućkaš romantiku!

Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) +0 Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Galerija

Kanye West u slučaju razvoda morat će isplatiti Kim Kardashian 10 milijuna dolara, a Jessica Biel navodno se osigurala u slučaju prevare muža Justina Timberlakea.

Poznati parovi oprezni su prije ulaska u brak. Većina njih pazi na imovinu, a neki vode računa i o ponašanju i seksualnim odnosima dok sastavljaju predbračne ugovore. No dijelu njih ni ta papirologija nije pomogla da se ne razvedu. 

Pogledaj i ovo Ben Affleck, Jennifer Lopez Kako mu stoji? Ben Affleck odrekao se svog zaštitnog znaka i pokazao veliku promjenu, ovim potezom zasjenio je čak i svoju dragu Jennifer!

Glumica Nicole Kidman htjela je biti sigurna da će njezin muž, glazbenik Keith Urban ostati na pravom putu prije nego što su se vjenčali. Nije joj bio važan novac, nego je zahtijevala od njega da se više nikad ne vrati starom poroku, drogi, inače će poništiti njihov brak. 

Pjevačica Beyonce i glazbenik Jay-Z, kako su pisali američki mediji, potpisali su predbračni ugovor u kojem se on obvezao da će dati supruzi pet milijuna dolara nakon svakog porođaja. Budući da je Beyonce rodila blizance, nije jasno je li dobila dvostruku svotu. Usto, u slučaju razvoda Jay-Z bi pjevačici morao platiti milijun dolara za svaku godinu braka. 

Oskarovac Ben Affleck i pjevačica Jennifer Lopez zaljubili su se 2002. i brzo zaručili. Iako se nisu nikad vjenčali, planirali su unaprijed pa su sastavili predbračni ugovor. Jennifer je tražila da piše da će u slučaju prevare pola Benove imovine pripasti njoj. 

Glumac je imao neobičnije prohtjeve i želio je da njegova buduća supruga potpiše kako će imati s njim seksualne odnose najmanje četiri puta tjedno. 

Kim Kardashian osigurala se da u slučaju razvoda od repera Kanyea Westa poveća svoju imetak. Naime, glazbenik se obvezao da će joj isplatiti 10 milijuna dolara ako se raziđu. Također će reality zvijezdi ostati njihova obiteljska vila i svi pokloni koje joj je muž darovao. Čini se da Kim razvodom neće ništa izgubiti od svog bogatstva vrijednog 72 milijuna dolara, no reperu to sigurno nije ni bitno jer se njegova imovina procjenjuje na više od milijardu dolara. 

Američki mediji tvrdili su da su glumica Jessica Biel i pjevač Justin Timberlake sastavili ugovor u kojem on njoj mora isplatiti pola milijuna dolara ako ju prevari. Naime, ona je strahovala da će se to ponoviti jer je na početku njihove veze imao aferu s glumicom Olivijom Munn. 

Čini se da je Jessica dobro postupila jer je Justin u studenom prošle godine viđen kako se drži za ruke s Alishom Wainwright (30). Naime, Justin je uslikan s glumicom Alishom, s kojom je snimao film, u baru u New Orleansu. Oboje su se smješkali, a Wainwright je pjevača držala i za koljeno. Nakon što je to izašlo u javnost, Timberlake se ubrzo oglasio na Instagramu i ispričao supruzi.

Švedskoj manekenki Elin Nordegren predbračni ugovor s profesionalnim igračem golfa Tigerom Woodsom donio je lijepo bogatstvo. Woods je Elin prevario s desecima žena 2009., pa je manekenka iz braka izvukla 100 milijuna dolara, a navodno je prvotno trebala dobiti i dvostruku svotu. No Tiger je uspio neke dijelove ugovora osporiti s dobrim timom odvjetnika.

Glumački par Charlie Sheen i Brooke Mueller imali su predbračni ugovor od čak 60 stranica, a ona je već bila nagrađena samim ulaskom u brak s 500.000 dolara. Brooke je i za svaku godinu braka dobila 300.000 dolara te joj je pri razvodu pripalo 100.000 dolara za troškove preseljenja i auto koji su dijelili prije razvoda. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene