Lagao svima

Bivši američki predsjednik otvorio dušu i otkrio detalje najpoznatijeg seks-skandala na svijetu

Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Monica Lewinsky (Foto: Getty) +0 Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Galerija

Monici Lewinsky je afera s Billom Clintonom obilježila život.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton otvorio je dušu nakon dosta godina te je napokon priznao zašto je krenula njegova afera s Monicom Lewinsky. "To je bila jedna od stvari koje sam radio kako bih se nosio s anksioznošću", započeo je Clinton svoju ispovijed.

Pogledaj i ovo Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) ne viđamo je često Prošle su 23 godine od njezina seks-skandala s predsjednikom, a evo kako najpoznatija ljubavnica na svijetu izgleda danas

"Bio sam pod velikim pritiskom", priča bivši predsjednik SAD-a te dodaje kako mu je afera smetnula s uma brige koje su ga u to vrijeme morile, piše Daily Mail. Rekao je i kako mu je žao što je njegovoj bivšoj ljubavnici, koja je tada radila kao pripravnica u Bijeloj kući, ta afera obilježila čitav život.

Sve detalje Clinton je otkrio u novoj dokumentarnoj mini-seriji o Hillary Clinton, koja prati život bivše američke prve dame od njezinih studentskih dana sve do trenutka kada je na izborima izgubila od Donalda Trumpa 2016. godine.

Posljednji put kada je Bill Clinton javno progovorio o svojoj aferi je bilo prije dvije godine kada je u intervjuu zaključio da Monici Lewinsky ne duguje ispriku.

Njegova afera podigla je mnogo prašine na svjetskom nivou, a svi mediji su pozorno pratili što se događa iza zavjesa u Bijeloj kući. Clinton je isprva negirao aferu, to je tvrdio i Hillary, a ona mu je povjerovala.

Monica Lewinski puno je više o svemu pričala u javnosti, a otkrila je i kako je sve to utjecalo na njezin život. Bivši američki predsjednik sada kaže kako nitko isprva ne razmišlja da ulazi u rizik, no pokajao se za sve što je učinio svojoj obitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene