Sasvim iskreno

Ana Zaninović otkrila što misli o Marku Cibociju: ''Kako koju emisiju, nisam ja rekla da...''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Zaninović, Mario Ožbolt Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 4 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 2 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 1 Mario Ožbolt, Ana Zaninović Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 +29 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 2 Galerija

Ana Zaninović i Mario Ožbolt u sedmoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su rumbu.

Ana Zaninović i Mario Ožbolt prošle su nedjelje završili u eliminacijama ''Plesa sa zvijezdama'', pa su se prije ovotjednog nastupa s par riječi osvrnuli na taj trenutak. 

Pogledaj i ovo Ana i Mario - 2 ''Potrudila si se!'' Evo kako je Ana izgubila okladu od Marija i zadala si posla: ''Odlično si me izmasirala moram ti priznati!''

''Ovaj put je nas sreća pomazila da idemo dalje, hvala našim gledateljima. Larisa je rekla za prošlu emisiju da je to bio najljepši valcer koji je ikad vidjela'', dotaknuo se Mario njihove prošlotjedne izvedbe. 

''Jako mi je drago što sam ostala u showu. Naravno da me motivira i da bih voljela pokazati da sam s razlogom tu i da imam još nešto za pokazati'', nadovezala se Ana, i otkrila što misli o članu žirija Marku Cibociju. 

''Nisam ja rekla da ne volim Cibocija, simpatičan je Ciboci, kako koju emisiju'', objasnila je s osmijehom Ana koja je ove nedjelje s mentorom Marijem plesala rumbu uz dodatne korake izazova Pedra Soltza, pobjednika ''Plesa sa zvijezdama'', a evo što je žiri rekao na njihovu izvedbu.

''Ovo je bila jedna čarobna rumba, ja mogu reći nastavak slijedi, tvoj mentor je uspješno zamaskirao rumbu, sve ostalo nije bilo loše, ali vidjeti ćemo na kraju'', komentirao je Ciboci. 

''Ja bih pohvalila sve, Anin napredak, Marija koji je riješio Pedrov izazov, vašu interpretaciju, predivno, senzualno, strastveno, nježno, sve ste imali'', dodala je Larisa. 

''Elegantno, romantično, bilo mi je zanimljivo i prekrasno promatrati kako se ljudi pred nama ovdje mijenjaju, ovaj show je izvukao jednu senzualnu Anu. Procvjetala si'', komentirala je Franka. 

''Ti si to definitivno dobro otplesala, uzlazna putanja u svakom smislu'', zaključio je Igor. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 +29 Tamara Loos - 3 Celebrity U poluprozirnoj haljini prezgodna Tamara pokazala noge, pogledajte ovaj izazovni outfit koji je odabrao Grubnić!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 +29 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll nakon kritičkih komentara nastavlja provocirati, sad je u prvi plan stavila potpuno gole grudi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene