Čestitke!!

U domu Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera vlada pravo veselje: U njihovu obitelj stigao je treći sin!

Ana Ivanović i Bastian Ana Ivanović i Bastian Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović i Bastian Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger Ana Ivanović - 2 Ana Ivanović - 3 Ana Ivanović - 4 Ana Ivanović - 2 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 6 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 3 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 4 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 5 +6 Ana Ivanović Galerija

Ana Ivanović dobila je treće dijete sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom, a ime još nije otkriveno.

Bivša srpska tenisačica Ana Ivanović (35) i njezin suprug Bastian Schweinsteiger nakon Luke i Leona, postali su ponosni roditelji trećeg dječaka čije ime još nije poznato.

Pogledaj i ovo showbuzz nikad sretniji par Njihova ljubav je počela skandalozno i nju su secirali u detalje, ali sve su to skupa prebrodili i osvojili naklonost mnogih

Ana je prije tjedan dana na svom Instagram profilu objavila zadnji video s trudničkim trbuščićem, a u komentarima je dobila niz pohvala na račun izgleda.

Pozirala je u prugastoj haljini s prorezom na nogama, a na nogama je imala visoke pete.

"Spremna? Spremna!", poručila je tada u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Podsjetimo, Ana je putem društvenih mreža potvrdila kako sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom očekuje treće dijete.

"Sada ćemo Bastian i ja i službeno biti nadbrojčani", napisala je tada uz zajedničku fotografiju.

Ana i Bastian danas imaju skladan brak na kojem im mnogi zavide i u kojem su dobili sinove Leona i Luku, no njihovi ljubavni počeci nisu bili nimalo laki i ohrabrujući.

Naime, popularni nogometaš imao je djevojku, glumicu i manekenku Saru Brander, s kojom je bio sedam godina i živjeli su skupa. Svi su očekivali da će par uskoro okruniti svoju vezu brakom, no onda je procurila vijest da Bastian ljubi Anu.

Šuškalo se da su se Bastian i tenisačica zaljubili 2014. godine nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za nekad popularni Ice Bucket Challenge na društvenim mrežama.

"Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje govoriti o njemu", izvještavali su njemački mediji, koji su secirali Anu u detalje te pisali da je Bastian ostavio djevojku zbog zavodnice s Balkana.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 +31 Ivana Knoll - 6 Celebrity Posebno seksi izdanje Ivane Knoll: Raskošne grudi u prvom su planu, a i pozadinu je pokazala u punom sjaju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 4 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 5 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 2 +26 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 1 Zanimljivosti Stavrosova supruga uvijek se držala podalje od javnosti i medija, a na sprovodu je hrabro primala izraze sućuti i zagrljaje utjehe

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene