Ovakvo nešto nikad ne objavljuje

Aleksandra Prijović fanovima je pružila rijedak uvid u svoj privatni album, usred turneje ima veliki razlog za slavlje!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Borna Jaksic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 +19 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Galerija

Aleksandra Prijović objavila je rijetku fotografiju svog sinčića na društvenim mrežama, a otkrila je da mališan slavi 5. rođendan.

Velika regionalna zvijezda Aleksandra Prijović svoj privatni život skoro nikad ne ističe na društvenim mrežama, a sad je objavila jednu posebnu fotografiju povodom posebnog dana.

Naime, u priči na Instagramu Prijović je fotografirala svoga sina Aleksandra s leđa, a on je držao velike plave balone koji su otkrili da slavi 5. rođendan i gledao u njih.

Njegov rođendan slave u svom luksuznom domu u Beogradu.

Aki, kako ga Aleksandra od milja zove, s mamom je izašao na binu na gotovo svim koncertima na njezinoj trenutnoj turneji, a iako se ponekad srami, s njom je znao i otpjevati njezine pjesme. Ipak, većinom je odabrao trčati i igrati se pred tisućama ljudi koji su došli gledati njegovu mamu.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Clubzone Aleksandra Prijović najavila i treću varaždinsku Arenu: "Hvala na ljubavi koju mi dajete, napravit ćemo vrhunsku zabavu!"

Prijović je sina dobila sa suprugom Filipom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića iz prvog braka i posinkom Lepe Brene. Aleksandra i Filip vjenčali su se u lipnju 2018. godine u Beogradu nakon tri godine veze. Svatovi su se prvo okupili pred kućom Živojinovića i Brene, a zatim su u kočijama otišli do crkve svetog Vasilija Oštroskog na Bežanijskoj kosi, gdje je održano vjenčanje. Na svadbi je bilo više od 900 uzvanika, a za sigurnost se brinulo 60 zaštitara.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Isplivale Prijine fotografije s plaže od kojih zastaje dah, ovo je jedan od rijetkih prizora gdje ju se može vidjeti u badiću

Manje od godinu dana nakon vjenčanja, točnije u ožujku 2019. godine, dobili su sina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 5 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se u seksi donjem rublju našla u naručju zgodnog frajera, a zavodljive dodire čuvaju za nešto što fanovi čekaju već tri godine!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +25 Severina - 1 Celebrity Seve uputila važan poziv ženama koje joj pišu o svojim teškim sudbinama: "Dok drugi kleče da nas (opet) tlače, mi moramo..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene