Predivna obiteljska fotografija

Adriana Ćaleta-Car otkrila tko joj je pomogao bodriti supruga Duju u subotu: ''Najponosniji na svijetu. Bravo tata!''

Adriana Ćaleta Car Adriana Ćaleta Car Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta Car - 1 Adriana Ćaleta Car - 2 Adriana Ćaleta Car - 3 Adriana Ćaleta Car - 4 Adriana Ćaleta Car - 5 Adriana Ćaleta Car - 6 +0 Adriana Ćaleta Car Galerija

Adriana Ćaleta-Car u subotu je bila najveća podrška suprugu Duji, a njihov mališan također je bio na tribinama.

Adriana Ćaleta-Car, supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj je pokazala kako mu je u subotu bila najveća podrška s malenim sinčićem Maurom.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Naime, Marseille je u subotu s 4-0 svladao Velodromeu Strasbourg, a Duje koji igra za Marseille je odigrao cijelu utakmicu.

Ispod fotografije na kojoj su svi zajedno zagrljeni na terenu napisala je: "Najponosniji na svijetu. Bravo tata! Volimo te!".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Sreća najveća", "Divni", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod fotografije ove preslatke obitelji.

Adriana sa suprugom i njihovim sinčićem inače živi u Francuskoj, gdje Duje igra za nogometni klub Marseille, a za vikend je snimljena na zagrebačkoj špici, gdje je u mini suknji privukla veliku pažnju.

Duje i Adriana vjenčali su se u svibnju prošle godine, a nekoliko mjeseci kasnije, točnije u kolovozu, postali su roditelji sinčića, kojemu su dali ime Mauro.

Adriana se nakon poroda brzo vratila u top-formu, što se jasno vidi i na novim fotografijama iz Zagreba, koje možete pogledati u galeriji.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene