Tko je vama bio najbolji?

Prvih 10 Eurosong finalista: Jedni su neočekivano izborili daljnji prolaz, a neki su zasluženo bliže pobjedi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Među prvih 10 finalista Eurosonga su se originalnošću i zanimljivim nastupom istaknule ruska i ukrajinska predstavnica dok pjevačica Destiny s Malte nije ovog puta imala problema s garderobom kao na probi.

U prvom polufinalu Eurosonga u Rotterdamu se 10 država plasiralo u finale, koje je u subotu 22. svibnja, a među njima nažalost nije naša Albina koja je imala odličan nastup. 

Pogledaj i ovo Verka Serduchka nezaboravna ličnost Pogledajte kako izgleda čovjek iza eurovizijske legende Verke Serduchke, u svakodnevnom izdanju teško biste ga prepoznali!

Neki predstavnici su neočekivano izborili daljnje natjecanje, kako komentiraju gledatelji dok su drugi posve zasluženo bliže pobjedi. Originalnošću i zanimljivim nastupom se istaknula Ruskinja Manizha s pjesmom "Russian Woman", a s tom natjecateljicom se Albina zbližila tijekom proba i otkrila je da su čak zapele u dizalu skupa. 

Mnogima se svidjela i ukrajinska predstavnica  Go_A s pjesmom "Shum". Komentiralo se i poboljšanje nastupa Destiny koja je s "Je Me Casse" odvela Maltu u finale. Pjevačica je imala druge čizme pa nije imala problema s njima kao na prvoj probi na kojoj su joj padale i samo je stajala na pozornici nego je ovog puta bila samouvjerena i uhvatila korak sa svojim plesačicama. Zbog manjkave koreografije na pripremama izgubila je prvo mjesto favoritkinje za pobjedu na Eurosongu. 

Cipranka Elena Tsagrinou s pjesmom "El Diablo" izborila je finale unatoč ranijim navodima da je riječ o plagijatu i da neodoljivo podsjeća na hit-singl "Anywhere" popularne Rite Ore. Mnogi su gledatelji nakon polufinala komentirali da je pjesma očito miks pjesama Rite i Lady Gage te da je nepravedno prošla dalje. 

U finale su prošli i Azerbejdžanka Efendi s pjesmom "Mata Hari", Belgijski bend Hooverphonic s "The Wrong Place", Izraelka Eden Alene sa "Set Me Free", grupa iz LitveThe Roop s "Discoteque", Norvežanin Tix s pjesmom "Fallen Angel" te Šveđanin Tusse s pjesmom "Voices". 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 5 +0 Albina Grčić - 2 Zanimljivosti Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''  

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina se oglasila odmah nakon ispadanja s Eurosonga, evo kakvu je poruku poslala, njezin izraz lica sve govori!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene