nepopravljivi ženskar

Uhvaćen kako u liftu pipa novu djevojku, donedavno je bio u vezi s drugom, a još se nije ni razveo

Lilly Becker (Foto: Profimedia) Lilly Becker (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lilly Becker (Foto: Profimedia) +0 Lilly Becker (Foto: Instagram) Galerija

Boris Becker dovršava brakorazvodnu parnicu od supruge Lily Becker nakon devet godina braka.

Umirovljeni njemački tenisač Boris Becker (52) u finalnoj je fazi razvoda od manekenke Lily Becker (43), a u isto vrijeme stalno iznenađuje novim djevojkama. 

Pogledaj i ovo Lilly Becker (Foto: Profimedia) Baš se naljutila Okomila se na novu djevojku svog bivšeg supruga i pozvala ju na red: "On ti nije dostupan. I točka!"

Becker je viđen u četvrti Chelsea u Londonu sa stručnjakinjom za procjenu političkog rizika Lilian de Carvalho Monteiro. Par se na ulici nije držao za ruke niti pokazivao ikakve naznake prisnosti, no kada su ušli u zgradu k njegovom zubaru to se promijenilo. Naime, bivši tenisač je prišao s leđa Lilian u liftu koja se smješkala i primio ju za stražnjicu. 

Kako piše Daily Mail, nova Borisova djevojka ima tri diplome i govori pet jezika što je promjena s obzirom da je ranije uglavnom ljubio manekenke. Navodno su se zbližili tijekom podupiranja pokreta Black Live Matters koji je organizirao brojne prosvjede nakon ubojstva Georgea Floyda. 

Becker je oko mjesec dana ranije bio još u vezi s manekenkom Yoanom Montero i viđeni su na teniskom terenu u Londonu. Prošlog ljeta je tenisač ljubio manekenku Laylu Powell (32).  

Inače, Boris i supruga Lily su 2018. započeli brakorazvodnu parnicu, a imaju sina Amadeusa (10). Manekenka je istaknula da ju je tenisač razočarao i njihov odnos se nikad neće moći popraviti. "Stvarno je gotovo među nama. 2018. godina je najgore razdoblje u moje 42 godine", ispričala je Lily. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chef BB.... chicken salad #timefordinner

A post shared by Boris Becker (@borisbeckerofficial) on

Par je bio 13 godina bio skupa, a od toga devet u braku. Manekenka si je čak na lijevu ruku tetovirala riječi "gospođa B" (Mrs B), a 2017. je odbacila nagađanja o razvodu i rekla da idu na terapiju i žele još djece. 

Becker je 2017. proglasio bankrot nakon što je nekad imao bogatstvo od 160 milijuna funti. Bivši supružnici su nakon objave razvoda bili u lošim odnosima i morala je intervenirati policija dok je Lily pokušavala spakirati svoje stvari i odseliti iz njihova doma u Londonu. 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene