Život glumaca hit serije

Khaleesi je umalo umrla s 24 godine, Jon Snow je našao ljubav na setu, a Cersei je prošla kroz užasan razvod

Igra prijestolja (Foto: Profimedia) Igra prijestolja (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Igra prijestolja (Foto: Profimedia) \ Glumačka postava \ Emilia Clarke (Foto: Profimedia) Rose Leslie i Kit Harington zaljubili su se na setu (Foto: Getty Images) Kit Harington kao Jon Snow (Foto: Profimedia) Peter Dinklage (Foto: Getty Images) Peter Dinklage i njegova supruga (Foto: Getty Images) Lena Headey u seriji glumi kraljicu Cersei (Foto: Getty Images) Jerome Flynn bio je u vezi s Lenom Headey (Foto: Getty Images) +3 Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Getty Images) Galerija

Zvijezde "Igre prijestolja" imaju životne priče zanimljive kao i one njihovih likova u seriji.

Iako su trenutno najpoznatiji glumci na planeti, životi im nisu uvijek bili tako bajni.

Životne priče glavnih junaka hit fantasy serije "Igra prijestolja", o kojoj svi bruje jer je upravo premijerno prikazana prva epizoda posljednje sezone, mogle bi vas iznenaditi. Neki su se suočili s teškom bolešću, neki prošli kroz teške prekide ljubavnih veza, a neki su pak upravo na setu pronašli ljubavi svojih života, 

Donosimo kratak presjek najzanimljivijih sudbina glumca i glumica "Igre prijestolja" koji danas žare i pale svjetskom zvjezdanom scenom. 

Emila Clarke imala je dva moždana udara za vrijeme snimanja!

Glumica sitnog rasta i tamne smeđe kose, a koja u mega popularnoj seriji utjelovljuje bijelokosu Majku zmajeva, Khaleesi koja upravo, sa svoja dva zmaja i uz savezništvo s plemenitaškom kućom Stark, kreće u osvajanje krune Westerosa, za vrijeme snimanja serije doživjela je tragediju - čak dva moždana udara.

Nedugo prije premijere posljednje sezone 12. travnja, Clarke je progovorila o mučnim iskustvima s oporavkom od moždanih udara.

"Prvi puta mi je bilo jako teško. Drugi puta mi je bilo još teže jer je dio mog mozga umro. Ako dio mozga ostane bez krvi samo na jednu minutu, on odumire, a to je upravo ono što se meni dogodilo. Sjećam se da su doktori razgovarali i komentirali kako će se tek vidjeti što je oštećeno - možda vid ili pamćenje. Ja mislim da je umro moj ukus za muškarce", rekla je Clarke. 

Prisjetila se i kako joj je najveći strah bio da je izgubila sposobnost da glumi, no čim se vratila na snimanje druge sezone "Igre prijestolja" bilo je jasno da nije. Naime, kako je rekla, bila je toliko zauzeta glumeći daje zaboravila na svoje paranoje", objasnila je Clarke. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess whose back..... back again. (Well almost) @helenstills you got that magic 📸 on 🔥❤️😍 @gameofthrones you ready people?! @hbo #motherofimissthathairalready #season8 #gameofthrones #DADADAAHHHHHHHH #theend

Objavu dijeli @ emilia_clarke

Ipak teško iskustvo ostavilo je posljedice na njenu psihu, priznala je kako je u nekoliko navrata željela umrijeti.

"U najtežim trenucima sam željela da mi isključe aparate. Molila sam bolničare da me puste da umrem", ispričala je svoju potresnu priču Emilia. Zbog aneurizme je imala nekoliko operacija.

Ipak, danas, sedam godina nakon prvog napada ju gledamo nikad veličanstveniju u pohodu na prijestolje. 

Peter Dinklage - veliki glumac od samo 135 centimetara visine

Slavni glumac patuljastog rasta koji je prije uloga u "Igri prijestolja", gdje tumči dovitljivog i iznimno snalažljivog Tyriona Lannistera, glumio pretežito u britanskim filmovima i komedijama, sada je jedna od najkarizmatičnijih zvijezda današnjice.

Dinklage je u braku od 2005., a sa svojom suprugom Ericom Scmidt ima dvoje djece - no žive toliko privatnim žvotom da jedno njihovo dijete nikada nije niti viđeno u javnosti!

Visina ovog izvrsnog glumca iznosi tek 135 centimetara, a sam je priznao kako je bo nesretan zbog svoje visine dok je odrastao, no kasnije je sve prebacio na humor. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor, and it can never be used to hurt you.” - Tyrion Lannister

Objavu dijeli Peter Dinklage (@peterdinklage)

Sophie Turner odrasla je na setu

Mlada 23-godišnja glumica koja je doslovno odrasla na setu "Igre prijestolja", od crvenokose se plahe djevojčice razvila u prekrasnu, visoku ženu vatreno crvene kosa koja mami uzdahe i likova u seriji, ali i gledatelja pred malim ekranima. 

Sophie je od 2016. u sretnoj vezi s glazbenikom Joe Jonasom, a par je 2017. objavio i zaruke te se pretpostavlja kako će se vjenčati ovog ljeta. Šuškalo se kako Joe nije štedio pri prosidbi svoje djevojke pa joj je darovao prsten vrijedan vrtoglavih 150.000 dolara. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CONTAINS SPOILERS.❗️ DISCUSSION FOR SEASON 8, EPISODE 1 ❗️ - What did you guys think of the newest episode?!

Objavu dijeli Sophie Turner ♡ (@sophieturner)

Sophie je imala tek 14 godina kada je započelo snimanje prve sezone "Igre prijestolja", a odabrana je za ulogu još 2009., s 13. godina. Sada, deset godina kasnije, Sophie je odrasla u svakom smislu, kao i njen lik Sanse Stark koju glumi u planetarno popularnoj seriji. 

Sansa je od razmažene djevojčice koja je teško podnosila sve osim luksuznog života na dvoru, stasala u nepokolebljivu mladu ženu koju su oblikovale nedaće i tragični događaji iz prošlosti te se sada ne boji ničega. 

Lena Headey bila u (ne)sretnoj vezi s glumcem iz serije

Glumica koja utjelovljuje okrutnu Cersei, kraljicu koja ne preza ni pred čime kako bi ostvarila svoje ciljeve, u stvarnom je životu brižna majka koja je bila u ljubavnoj vezi s još jednim glumcem sa seta "Igre prijestolja" - nažalost, ljubavna priča nije imala sretan kraj. 

Headey s bivšim suprugom Peterom Loughraniom, australskim glazbenikom, ima sina, a par se službeno rastao 2013. nakon 6 godina braka. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kids are back together again 💗💗

Objavu dijeli Lena Headey (@iamlenaheadey)

Headey se upustila u aferu s glumcem Jeromeom Flynnom, koji u "Igri prijestolja" glumi plaćenog ubojicu i prijatelja njenog fiktivnog brata Tyriona, Brona, no ubrzo je postalo očito kako romansa nije krenula u pravom smjeru. Zbog njihovog lošeg odnosa Headey i Flynn su snimali u različitim vremenima i nikada se nakon prekida nisu pojavili u zajedničkoj sceni. 

Kit Harington ljubav svog života pronašao je na setu 

Kit Harington utjelovljuje jednog od svima najdražih likova, junaka Jona Snowa, koji se u seriji zaljubio u crvenokosu divljakinju Ygritte, koja mu je godinama kasnije postala supruga i u stvarnom životu. 

Par je dugo krio svoju ljubav i to vrlo uspješno, jer su zajedno od 2012., a prvi puta su snimljeni 2016. zajedno. U proljeće 2018. svoju vezu su okrunili predivnim britanskim vjenčanjem. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gameofthrones premier 🥰🤩🥳 #kitharington#jonsnow#roseleslie

Objavu dijeli kit harington🎬 (@kitharington.official)

Rose Leslie, koja je glumila Ygritte, prije uloge u "Igri prijestolja" bila je poznata i po ulozi služavke u popularnoj povijesnoj seriji "Downton Abbey."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +4 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić uživa na luksuznoj lokaciji na kojoj se godinama odmara u društvu supruge ruskog milijardera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene