prepustila vlast unuku

Panika u Buckinghamskoj palači, zaposlenik ima koronavirus: Kraljica već ranije napustila London!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta II. zasad je dobrog zdravlja te ona i muž, princ Philip izbjegavaju kontakt s ljudima.

Zaposlenik kraljevske obitelji pozitivan je na koronavirus, tvrdi britanski Mirror

Pogledaj i ovo showbuzz izbila velika svađa Film o kraljevskoj obitelji koji je Elizabeta II. zabranila prije 50 godina osvanuo na internetu, evo što sve prikazuje

Kraljica Elizabeta II. (93) prije nekoliko je dana s mužem, princem Filipom (98) otišla iz Buckinghamske palače u dvorac Windsor. No prije toga je njezino osoblje testirano na koronavirus i otkriveno je da je jedan zaposlenik pozitivan. 

Ne zna se je li kraljica s njime bila u kontaktu, koji se, kako pišu britanski mediji, dobro oporavlja u samoizolaciji. "Buckinghamska palača ima 500 zaposlenika, pa nije nezamislivo da se netko zarazi", rekao je izvor iz kraljevske obitelji. 

Oglasio se i glasnogovornik iz Buckinghamske palače i istaknuo da neće komentirati članove osoblja. "U skladu s primjerenim rukovoditeljstvom, poduzeli smo nužne postupke kako bismo zaštiitili sve zaposlenike i uključene ljude", rekao je. 

Izvor iz kraljevske obitelji rekao je da je kraljica dobrog zdravstvenog stanja te da ona i muž izbjegavaju kontakt s drugim ljudima. Inače, Elizabeta II. svake godine za Uskrs ide u dvorac Windsor, a ove je godine zbog situacije s koronavirusom otišla ranije. 

"Filip i ja stigli smo u Windsor, jasno nam je da je pred nama težak period i da je cijela zemlja i ostatak svijeta u velikoj brizi za zdravlje. Svima nam je savjetovano da promijenimo svoju uobičajenu svakodnevicu i prilagodimo se novonastaloj situaciji. Trebamo čuvati svoje zdravlje i misliti na ostale, na cijelu našu zajednicu, a posebice na one najosjetljivije. Mnogi od nas trebat će pronaći nove načine da ostanu u kontaktu s voljenima i obitelji te da ih osiguraju od opasnosti. Uvjerena sam da smo spremni na taj izazov. Možete biti sigurni da smo moja obitelj i ja spremni odigrati našu ulogu u ovom svemu", prenijeli su kraljičine riječi na službenom Instagramu kraljevske obitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A MESSAGE FROM HER MAJESTY THE QUEEN . As Philip and I arrive at Windsor today, we know that many individuals and families across the United Kingdom, and around the world, are entering a period of great concern and uncertainty. We are all being advised to change our normal routines and regular patterns of life for the greater good of the communities we live in and, in particular, to protect the most vulnerable within them. At times such as these, I am reminded that our nation’s history has been forged by people and communities coming together to work as one, concentrating our combined efforts with a focus on the common goal. We are enormously thankful for the expertise and commitment of our scientists, medical practitioners and emergency and public services; but now more than any time in our recent past, we all have a vitally important part to play as individuals - today and in the coming days, weeks and months. Many of us will need to find new ways of staying in touch with each other and making sure that loved ones are safe. I am certain we are up to that challenge. You can be assured that my family and I stand ready to play our part. ELIZABETH R

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Dužnosti Elizabete II. je nakratko preuzeo njezin unuk, princ William (37).

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene