javila se hejterima

Pjevačica objavila fotografiju staru 20 godina, fanovi je napali: "Vidi se iz aviona da si operirana"

Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) +0 Žanamari (FOTO: Instagram) Galerija

Žanamari Perčić izazvala je golemu pozornost fotografijom starom 20 godina. Neki od obožavatelja optužili su je da se operirala, a ubrzo se javila i sama pjevačica.

Svojim izazovnim izdanjima zgodna Žanamari svakodnevno uveseljava obožavatelje. Ovog puta pjevačica je odlučila malo prekopati stare foto albume i svoje pratitelje počastiti fotografijom starom 20 godina. Iako na njoj ima samo 16 godina Žanamari izgleda puno ozbiljnije. U vrućim hlačicama i crnom prozirnom topiću mlađahna Žanamari bacila je na koljena svoje poklonike koji su je obasuli komplimentima.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Predivna! Žanamari zablistala u opravici koja je istaknula svaku liniju tijela, a poseban kompliment dobila je od kolegice s estrade!

Izgledom se u protekla dva desetljeća Žanamari nije puno promijenila, no bilo je i onih koji su pjevačici predbacili estetske zahvate. "Tu barem nisi bila operirana. Nego prirodna. A za primijetiti je da, s naslikavanjem nisi stala ni 20 godina nakon", napisao joj je jedan od pratitelja, a na njegov komentar ubrzo je reagirala i sama pjevačica.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

"Operirana? Malo si se zanio s hejtanjem. Al nek ti bude ako to usrećuje tvoju anonimnu dušicu", odgovorila mu je Žanamari. No, rasprava tu nije stala. "Žanamari dušice, pa vidi se iz aviona da imaš operirani nosić.... iako ti je i prije bio ok, al to je ono što vas žene koje ste poremećene kad je izgled u pitanju, pa radite grdosije od sebe", napisao je prozvani pratitelj s kojim se složila i jedna obožavateljica.

"Operirala si nos, čemu čuđenje? Bila si ljepša sa svojim nosom", dodala je pratiteljica koja nije dočekala odgovor pjevačice. Žanamari se naime povukla iz rasprave, a dopisivanje je nastavila s onima koji joj ne predbacuju ni korekcije, ni "skrivanje" istih.

Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene