Povratak?

Svijet ga je obožavao, a onda je jednostavno nestao sa zvjezdanog neba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su se prije 30 godina pojavili u kinima, osvojili su svijet preko noći, a od njega napravili pravu zvijezdu. Ipak, napravio je jednu pogrešnu odluku.

Film 'Gremlini' snimljen je 1984. i preko noći je osvojio svijet, a od glumaca napravio prave zvijezde, posebno od mladog Zacha Galligana, tada sedamnaestogodišnjaka, koji je mnogim curama pomutio pamet. Zach je tumačio ulogu Billyja Peltzera kojem otac za Božić poklanja egzotičnog ljubimca Gizma.

Pogledaj i ovo showbuzz Jezik do poda SAMO ZA VAS Nives Celzijus snimila seksi video čestitku

Od tada, Božić je postao nezamisliv bez Gremlina koje je publika izglasala daleko manje iritantnim od filma 'Sam u kući'. S obzirom na praznično raspoloženje, nećemo se baviti kritikama, vratimo se Zachu. Mladi Galligan preko noći našao se u središtu pozornosti i priznao je kako mu je to itekako godilo. Pozivali su ga na zabave, premijere, družio se sa slavnim osobama, djevojke su ga opsjedale. Gremlini su bili jedan od filmova s najvećom zaradom tog desetljeća pa je nastavak priče bio logičan. Zach se pojavio i u drugom dijelu filma, a nakon toga jednostavno je nestao.

Prodana je najpoznatija kuća ikad!

Mladić koji je osvojio srca milijuna gledatelja i ispred sebe imao sjajnu karijeru povukao se iz javnosti, a da nikome nije bilo jasno zašto. Puno godina kasnije Zach je objasnio kako su roditelji željeli da upiše fakultet jer su smatrali da gluma nije dovoljno stabilan posao. Priznao je kako je to bila jedna od najvećih grešaka koje je napravio u životu, jer kako je sam rekao, 'kada te ne vide, ni ne razmišljaju o tebi'.

 

Zach se povremeno pojavljivao u manjim, nezamjećenim ulogama, ali izgleda kako će sada dobiti još jednu, pravu priliku jer dolaze nam i 'Gremlini 3' koji će nastaviti gdje je dvojka stala. Zach je potvrdi kako se nada ulozi jer smatra kako je on, iz Gizma, svakako najprepoznatljivije lice filma. Danas ima 51 godinu i pitanje je hoće li šarmirati gledatelja onako kako je to učinio 1984.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene