pljušte komplimenti

Žena je bomba: Mama slavnih manekenki u tangama pokorila Instagram

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Yolanda Hadid oduševila je fotkom u oskudnom izdanju. U kratkom roku prikupila je gotovo 53 tisuće lajkova.

Da su Bella i Gigi Hadid komadi to svi znamo, a sada smo se uvjerili i od koga su naslijedili izgled od milijun dolara. Njihova majka Yolanda, koja je i sama bivša manekenka, i u 54. godini žari i pali svojim izgledom. To dokazuje provokativna fotografija na Instagramu na kojoj uz jezero pozira odjevena u majicu dugih rukava i tanga gaćice.

Pogledaj i ovo Gigi i Bella Hadid Srčano su navijale! Slavne sestre bile su glavna atrakcija tribina US Opena, jedna od njih pažnju fotografa krala je bujnim dekolteom!

"Lijep, čaroban izlazak sunca na jezeru. Voda je prilično hladna, ali je ovo je sjajan način borbe protiv upala, ali i povezanosti s Majkom prirodom", napisala je Yolanda. Obožavatelji su bili oduševljeni viđenim prizorom, a to potvrđuje i činjenica da je u samo jedan dan fotografija prikupila gotovo 53.000 lajkova.

"Srušila si Internet", "Nevjerojatna si", "Svima si nam inspiracija", samo su neki od komentara koje je Yolanda zaradila svojim golišavim izdanjem. Neki su pak otišli toliko daleko da su joj poručili da izgleda bolje od svojih kćeri koje su trenutno u samom vrhu najuspješnijih manekenki na svijetu.

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene