Već smo ga vidjeli!

Badić koji nekima graniči s neukusom nedavno je nosila i lijepa Hrvatica, a sad je još jedna poznata žena zbog njega bila glavna atrakcija na plaži!

YesJulz YesJulz Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju YesJulz - 4 YesJulz - 2 YesJulz - 1 YesJulz - 3 YesJulz - 5 Ivana Mišerić - 1 YesJulz YesJulz - 17 YesJulz - 13 YesJulz - 11 +15 YesJulz - 12 Galerija

YesJulz u poluprozirnom je badiću prošetala plažom Miamija gdje su je uočili i paparazzi, a takav model nedavno smo vidjeli i na našoj radijskoj voditeljici Ivani Mišerić.

Američka influencerica, koja nosi nadimak i američke snapchat kraljice, YesJulz bila je glavna atrakcija jedne od plaža u Miamiju gdje je šetala u poluprozirnom badiću koji joj je jedva prekrio strateške dijelove tijela.

33-godišnja YesJulz, pravog imena Julieanna Goddard, pojavila se sjajno raspoložena u društvu prijataljice, a njezina pojava i bujne obline nisu nikome mogle promaknuti. Malo je toga ostavila mašti s obzirom na to da je badić više otkrivao nego sakrivao.

Inače u takvom se modelu nedavno pojavila i naša radijska voditeljica Ivana Mišerić, koja ga je pokazala na profilu na Instagramu i raspametila svoje pratitelje.

YesYulz se našla i na meti objektiva paparazza, a njihova pažnja nimalo joj nije smetala, iako su joj razgolićene fotografije prije nekoliko godina stvorile ozbiljne probleme.

Naime, 2016. godine našla se usred skandala, a na kraju i pravne bitke nakon što je javno obznanila da je ucijenjena zbog svojih golišavih fotografija. Za to je optužila reality zvijezdu Henchu Voigt kojoj je sud zaplijenio mobitel koji je navodno bio korišten u pokušaju iznude. Potom je uhićena zajedno s navodnim suučesnikom Wesleyjem Victorom jer su prijetili YesJulz da će objaviti u njezine gole fotografije ako im ne plati iznos od 18 tisuća dolara.

Nakon uhićenja na društvenim se mrežama proširila eksplicitna snimka za koju je Hencha tvrdila da ju je sama YesJulz objavila, što je ona, naravno, negirala.

No to sve nije umanjilo njezinu popularnost pa je sklopila i neke unosne poslove s popularnim brendovima s kojima i danas surađuje, a osnovala je i vlastitu agenciju za oglašavanje.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Inger Nilsson Inger Nilsson - 10 Inger Nilsson - 3 Inger Nilsson - 11 +11 Inger Nilsson Nekad i sad Pamtimo ju kao luckastu djevojčicu s pjegicama, a evo kako danas izgleda omiljena Pipi čije se avanture još prepričavaju!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 1 +30 Kanye West i Bianca Censori - 5 Celebrity Vidjele joj se i grudi i stražnjica: Bizarni outfit mlađahne supruge svjetski poznatog glazbenika naljutio je naše susjede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene