Ma kakav razvod!

Poslije svih nagađanja o krahu braka s Jadom, Will Smith otkrio zašto se njih dvoje nikada neće rastati

Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) +0 Sheree Zampino (Foto: Profimedia) Galerija

Will Smith i njegova Jada vjenčali su se davne 1997. godine.

49-godišnji glumac Will Smith više je od dva desetljeća u sretnom braku s glumicom Jadeom Pinkett-Smith.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Justin, tko? Dosta joj je glumaca: Jennifer Aniston spremna je za novu ljubav, a oko nje se bore dva uspješna biznismena

Par se vjenčao davne 1997. godine, a Willu je to drugi brak. Prije Jade glumac se od 1992. do 1995. godine nakratko skrasio s Sheree Zampino s kojom ima sina Treyja.

Sheree Zampino (Foto: Profimedia) Sheree Zampino (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No tek je s Jadeom glumac pronašao istinsku sreću. Tijekom zajedničkih godina par je dobio dvoje djece, sina Jadena i kćer Willow, koji su krenuli stopama slavnih roditelja te se pokušavaju dokazati u glazbenom i filmskom svijetu, iako nije teško zaključiti kako su tu već u početku iznimno povlašteni s obzirom na to tko su im roditelji.

 

A post shared by Jaden Smith (@c.syresmith) on

Unatoč činjenici kako su jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, šuška se kako je tajna njihova sretnog braka u činjenici da je on otvoren, odnosno da si oboje dopuštaju zabavu s drugima sa strane, ali samo pod uvjetom da druga strana zna za to i odobrava to. Međutim, posljednje glasine ističu kako ni to više ne može spasiti njihovu ljubav, kojoj je navodno došao kraj.

A o svemu je sada odlučio progovoriti sam glumac. "Mi više ne govorimo da smo vjenčani. Pričamo jedno o drugome kao o životnim partnerima jer smo svjesni toga da ćemo biti zajedno do kraja života. Tu vezu nitko i ništa ne može prekinuti. Ne postoji baš ništa što bi ona mogla učiniti da to prekine. Ona ima moju podršku do smrti i osjećaj je fenomalan kad dođeš u tu fazu."

Ranije prošloga mjeseca oglasila se i ljutita Jada, koju takve glasine očito pogađaju više nego njezina supruga. "Samo vi pričajte o razvodu. Evo što je točno - Will i ja smo obitelj i to nikada nećemo prestati biti. Obitelj je mnogo važnija od veze ili braka. Uvijek ću biti uz njega i baš me briga što ljudi misle o tome kako bi veze ili brakovi trebali izgledati. Taj se čovjek do kraja života može osloniti na mene i točka", zaključila je.

Kratko i jasno. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene