Ona ne stari

Možete li vjerovati da su ove slike Tatjane Jurić stare 15 godina? Za nju su godine stvarno samo broj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatjana Jurić se nekada bavila i manekenstvom te je bila televizijska voditeljica, a sada ju slušamo na radiju.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić (38) jedna je od onih na kojima se godine ne vide, pa bi malo tko rekao da se približava 40. godini života. 

Pogledaj i ovo showbuzz planirali i svadbu? Opet krah ljubavi Tatjane Jurić i Ivana Zubaka? Pomirili se početkom godine, a voditeljica je nosila i prsten kojeg sad nema na vidiku

Često je bila na listama najljepših Hrvatica, no uvijek je isticala da izgled nije bitan ako nema talenta, rada i ulaganja. Na fotografijama prije 15 godina lijepa voditeljica izgleda isto kao i danas, jedino je promijenila malo stil odijevanja. 

Tatjana se bavila i manekenstvom, a 2012. je postala magistra politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Porijeklom je iz dalmatinskog gradića Skradina u kojem voli provoditi slobodno vrijeme s obitelji. 

Jurić je prije angažmana na radiju bila i televizijska voditeljica, a 2005. je dobila Večernjakovu ružu za najbolje novo televizijsko lice. Inače, voditeljica je u veljači ove godine otkrila fotografijom iz Venecije da se pomirila s Ivanom Zubakom

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kažu, otvaraju uskoro frizere. Ma ne trebaaaaa! 👀

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

Čini se da se par i zaručio jer je Tatjana u objavi na Instagramu pokazala sjajni prsten, ali unatoč fotografijama odbija govoriti o privatnom životu. Podsjetimo, voditeljica i Ivan vezu su započeli 2016. godine, no dvije godine kasnije svatko je krenuo svojim putem. Prekid nisu htjeli komentirati, no on sada više niti nije bitan, jer je očito kako ova ljubavna priča ima sretan kraj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene