sretne vijesti

Udala se Nives Čanović? Ivanišević okrunio ljubav s lijepom voditeljicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Ivanišević i Nives Čanović navodno su uplovili u bračnu luku.

Nakon godinu dana veze lijepa voditeljica Nives Čanović i tenisač Goran Ivanišević uplovili su u bračnu luku. Par se navodno na vječnu ljubav obvezao na skromnoj ceremoniji koja je održana u petak u Zagrebu, javljaju Sportske novosti.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević - 1 prava uživancija! Nives Ivanišević otkrila je gdje ona i Goran provode zimski odmor, pohvalila se i svojim postignućem!

Da se ponovno vidi u braku Ivanišević je dao naslutiti u intervjuu koji je dao IN magazinu u srpnju ove godine. "Nikad ne reci nikad. Vidjet ćemo što život nosi. Prošle godine bila je jedna stvar, ove druga, vidjet ćemo što će biti iduće. Za sada sve funkcionira kako treba funkcionirati i to je najvažnije", otkrio je tenisač koji nije krio koliko je sretan otkako je njegovo srce zarobila zgodna brineta. "Sretan sam, sad je sve super. Napokon sunce sija, a i ja", zaključio je Ivanišević kojem je, čini se, pravo sunce tek sad zasjalo. Naš proslavljeni tenisač sprema se za put u Melbourne pa se nagađa da će upravo u Australiji novopečeni supružnici provesti medeni mjesec.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene