Padaju ko kruške!

Bogati trgovac upecao još jednu nestvarno lijepu ženu koja je bivšu vezu upropastila svojim ponašanjem

Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Heidi Klum i Vito Schnabel (Foto: AFP) Heidi Klum i Vito Schnabel (Foto: AFP) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) +0 Madalina Ghenea i Gerard Butler (Foto: AFP) Galerija

Za Vitu Schnabela šira je javnost saznala kada se zaljubio u top-model Heidi Klum.

Bogati trgovac umjetninama neumorni je zavodnik.

Pogledaj i ovo Vito Schnabel (Foto: Profimedia) Ima svoj tip Bogati trgovac umjetninama postao je poznat zbog ljepotica koje je ljubio, a nova cura jako je slična bivšima

Riječ je o 32-godišnjem Viti Schnabelu, američkom trgovcu umjetnina kojeg je šira javnost upoznala višegodišnjom vezom s njemačkim top-modelom Heidi Klum.

Vito je sin umjetnika i redatelja Juliana Schnabela i dizajnerice Jacqueline Beaurang, a vlasnik je i galerije Vito Schnabel, koja je osnovana 2015. godine u Švicarskoj. Svoju prvu izložbu organizirao je sa svega 16 godina, a s 18 je već naveliko radio s velikim imenima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Kada ne vodi unosni posao, onda ljubuje s brojnim poznatim damama. Nakon što je okončao vezu s Heidi, osvojio je i holivudsku glumicu Amber Heard, bivšu suprugu glumca Johnnyja Deppa. Par nije dugo potrajao, no ostali su u bliskim odnosima, pa se ponekad vide kao prijatelji.

Tijekom 2010. i 2011. godine Vito je hodao i s glumicom Liv Tyler, a imao je i kratku aferu s Demi Moore. Davne 2008. godine osvojio je i slavnu "The Body" Elle Macpherson, a navodno je s Heidi okončao vezu nakon što je uhvaćen na ulicama New Yorka kako se ljubaka s nepoznatom brinetom.

Neumorni zavodnik sada ima novu djevojku koju niti jedan muškarac ne bi skrivao i s kojom posljednjih dana uživa u glamuroznom talijanskom ljetovalištu Portofino, gdje duo uživa u vožnji jahtom te romantičnim večerama. Njezino je ime Madalina Ghenea, a publika ju zna kao 30-godišnju rumunjsku glumicu i Instagram senzaciju dugih nogu, bujnih grudi, mačkastih očiju i punih usana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Ljepotica na Instagramu ima više od 763 tisuće obožavatelja, a sebe opisuje kao producenticu, glumicu te obožavateljicu djece i pasa, ali i ponosnu majku malene Charlotte. Kćerkicu je dobila s rumunjskim milijunašem Matthewom Stratanom, a hodala je i s poznatim glumcima Gerardom Butlerom i Michaelom Fassbenderom.

Navodno su problemi sa Stratanom započeli s rođenjem njihova djeteta, a njih je stvarala upravo ljepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve da spasi tu vezu, no nije mu uspjelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Po načinu na koji je gledala Vitu u Italiji, u kojoj živi, čini se kako se ljepotica ponovno ludo zaljubila. Je li to još jedna njegova avantura ili ozbiljni materijal za vezu, pokazat će vrijeme.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene