Seve se priprema za turneju

'Više ne tražim svog čovika'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još je samo tjedan dana ostalo do početka velike turneje Severine Vučković 'Dobrodošao u klub'.

Seve će s turnejom početi u Rijeci gdje će održati nastup u Dvorani mladosti. Za Novi list ova najveća regionalna pjevačka zvijezda otkrila je neke dosad nepoznate detalje o sebi.

Pogledaj i ovo showbuzz Spektakl - uskoro! Ukoliko ste izgubili svaku nadu - Severina ima rješenje za vas!

Svi komentiraju njezin savršeni izgled, njezino lice koje je i dalje bez bora unatoč tome što je zakoračila u 40-te godine.

>> Želite na Severinin koncert? Evo kolika je cijena ulaznice!

'Pa vodim računa i o jelu i piću, vježbam, ali imam i drukčiji način života od mnogih drugih žena. Puno putujem, držim dvosatne koncerte, već dugi niz godina živim u jednom ludom tempu svakodnevno živim sto na sat. Žene koje imaju miran život i trudnoću i nakon toga opet miran život drukčije se nose s linijom. Ja sam i prije i poslije poroda puno putovala držala koncerte i stalno vježbala makar svaki drugi dan i veoma brzo nakon poroda sam se vratila svom poslu. Nisam pazila na ishranu i vježbala samo da budem lijepa i da se sama sebi sviđam nego zato jer meni treba fizičke kondicije za posao koji radim, kao za recimo ovu turneju koja je predamnom', izjavila je Severina za riječki Novi list.

Dodala je i kako su trudnoća i rađanje puno toga promijenili u njoj te kako su joj se kriteriji o životu i budućnosti potpuno promijenili. Na upit traži li još uvijek svog čovika, odgovorila je: 'Ne! Ne! Ne! (smijeh)'.

Tjedan dana do velike turneje

Podsjećamo, Severinina turneja 'Dobrodošao u klub' bit će bajka u četiri čina. To će biti svojevrsno putovanje kroz tamne i svjetle trenutke ljudske duše u vizualno-muzičkom teatru. Severinu će pratiti 8 plesača i 5 plesačica, a koreograf je Anže Škrube iz plesnog studija 'Maestro' iz Ljubljane.

Turneja počinje 23.03.2013. u Rijeci, u Dvorani Mladost i obuhvatit će glavne pozornice u cijeloj regiji.

Beograđani će je imati priliku vidjeti u Kombank Areni 30.03., potom se cijela turneja seli u Skopje gdje će se koncert održati u Areni Boris Trajkovski 13.4., koncert u Areni Zagreb je zakazan za 11.05., a potom u Ljubljani 30.05. Termini za Sarajevo i Podgoricu će se objaviti naknadno.

Ova posebna bajkovita turneja bit će sačinjena od preko 28 pjesama - nekih u potpuno novom aranžmanu, a nekih baš onakvih na kakve je publika navikla.

Severinin menadžment, svjestan financijske krize u zemlji je prilagodio cijene ulaznica, te će tako svi obožavatelji po pristupačnim cijenama moći prisustvovati ovom koncertnom spektaklu. Ulaznice za Rijeku krenule u prodaju od srijede 27.02. po cijeni od 90 kuna, dok su na dan koncerta 100 kn. Pretprodaja za zagrebačku Arenu krenula je 11.03.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene