Kim i Kanye

Večera za troje: S ovakvim dekolteom nije mogla proći nezapaženo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok su se mnogi zapitali je li sve u redu s vezom Kim Kardashian i Kanyea Westa jer dugo nisu bili zajedno u javnosti, par je pokazao sve držeći se za ruke.

Reality zvijezda Kim Kardashian u šestom je mjesecu trudnoće za koju kaže kako joj je zadala puno muke.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Često se žalila na bolove, no sada joj je sigurno lakše kada je u New Yorku napokon mogla vidjeti svog dečka repera Kanyea Westa.

>> 'Leđa je bole, grudi je bole, glava, oči, nokti... i cijelo vrijeme plače'

Kako on trenutno radi u Parizu na novom albumu, teško im se vidjeti i uskladiti rasporede jer Kim još uvijek snima nove nastavke reality showa 'Keepin' Up With Kardashians' u kojem West navodno ne želi sudjelovati.

'Tako puno radi i putuju da trenutno ne može biti sa mnom cijelo vrijeme. Osjećam da sam puno svog privatnog života dala javnosti, pa kad napraviš neke greške onda je pred svima osramotiš. Postat ću mama, tako da sam već postala zaštitnički nastrojena i više štitim svoj privatni život', rekla je Kim u intervjuu za E!.

Par je pak otišao na romantičnu večeru, a u stopu su ih pratile kamere i paparazzi. Kim je za večeru odabrala crnu saten sako-haljinu dubokog dekoltea i visoke potpetice, a Kanye ju je držao za ruku i kao pravi kavalir otvorio vrata restorana.

Prije večeri Kanye se družio sa svojim najbolji prijateljem Jay Z-em. I dok je njegova supruga na svjetskoj turneji, on nastavlja raditi u New Yorku i brinuti se za njihovu Blue Ivy iz pomoć dadilja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene