uživa na pagu

Sunčanje u toplesu: Titula najljepše hrvatske bake ju nasmijava, a figurom može posramiti puno mlađe djevojke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Ne znam kako se vi sunčate, ali mi to radimo kolektivno... uvijek dobre duše oko mene", napisala je Vanja Horvat uz nekoliko fotografija na kojima se sunča u toplesu na brodu.

Bivša supruga Zorana Mamića, Vanja Horvat, uzela je vrijeme za sebe i obitelj te uživa u ljetnim radostima na otoku Pagu. Domaća poduzetnica uživa u druženju sa svojom obitelji, ali i u vremenu koje je samo za nju, a na Instagramu je objavila nekoliko fotografija u bikiniju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vanja Horvat - 6 ''Taj papir ništa ne znači!'' Domaća Lady Boss Vanja Horvat o putovanjima, poslu, ljubavi: ''Prestali su nas ispitivati hoćemo li ozakoniti vezu''

"Ne znam kako se vi sunčate, ali mi to radimo kolektivno... uvijek dobre duše oko mene", napisala je uz nekoliko fotografija na kojima se sunča u toplesu na brodu. Mnogi su se u komentarima složili kako Vanja ima liniju na kojoj joj mogu pozavidjeti i puno mlađe djevojke, a ne čudi ih ni to što je Vanja dobila nadimak "najljepše bake u Hrvatskoj". Istaknula je kako su joj takvi komentari smiješni te je zaključila da je ona moderna baka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne znam kako se vi sunčate, ali mi to radimo kolektivno... uvijek dobre duše oko mene❤️❤️🙊

A post shared by vanja 🏇 (@vanja22horvat) on

Više od 10 godina poslije razvoda od Zorana Mamića, Vanja je ponovno pronašla ljubav, i to u zagrljaju poduzetnika Mladena Vebera, s kojim je u vezi dvije godine. "Baš taj osjećaj pripadnosti, od prvog dana smo se baš našli. Imamo toliko zajedničkih stvari, tema, smijeha. Jedino je bitna tu ljubav, ako nema ljubavi, onda sve drugo pada u vodu. Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije. Ako se voliš, voliš se i bez papira", rekla je Vanja za IN magazin prošle godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer (Foto: Profimedia) Claudia Schiffer i Matthew Vaughn (Foto: AFP) Claudia Schiffer (Foto: Getty Images) Claudia Schiffer (Foto: Getty Images) +0 Claudia Schiffer (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Za nju je vrijeme stalo: Najljepša žena na svijetu krasila je više od 1000 naslovnica, a umalo je odabrala drugačiji put

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene