Snimala i sa Sevkom!

Sad je zovu živom vatrom, ali zbog vrućih scena s Lanom Jurčević već su ranije svi pričali o njoj

Lana Jurčević, Valentina Walme (Foto: PR) Lana Jurčević, Valentina Walme (Foto: PR) PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Lana Jurčević, Valentina Walme (Foto: PR) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Davor Graić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme, plesna partnerica Davora Garića (Foto: Dnevnik.hr) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Galerija

Valentina Walme plijeni pažnju iznimnim plesačkim talentom i atraktivnim izgledom, a prije ''Plesa sa zvijezdama'' surađivala je s Ivanom zakom, Severinom i Lanom Jurčević.

Plesačicu Valentinu Walme imamo priliku gledati kao plesnu partnericu novinara Davora Garića u showu "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Mario Ožbolt, Albina Divne su! Albina objavila fotku s prezgodnim kolegicama, da ne bi bilo zabune pojasnila i o čemu se radi: "Ovo nije izlog vjenčanica!"

Njezin izgled izazvao je pažnju brojnih gledatelja koji su joj na društvenim mrežama udijelili brojne komplimente, a između ostalog, prozvali su je i živom vatrom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uskoro spot sa jednom jedinom @lana_jurcevic 🔥🔥Najzabavniji spot koji sam snimala sa super ekipom i odlicnom energijom♥️♥️♥️♥️ 📸 @anamariabocak 💄 @ivana_staniic #cantwait #lanajurcevic #soon #usnekomilijunwatti #music #video #dancer #dancerslife #croatia

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

"Najzgodniji par ove sezone", "Prekrasna si", "Najljepša si žena na svijetu", samo su neki od komplimenata koje je lijepa i talentirana Valentina dobila.

Plesom se bavi od svoje šeste godine, plesala je latinoameričke i standardne plesove te je sudjelovala na brojnim međunarodnim i domaćim natjecanjima. Plesom se također bavi i Valentinin brat Alan Walme s kojim je postigla i najzapaženije rezultate.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Valentinin talent uočile su i zvijezde s hrvatske estrade pa su je pozvali da pleše u njihovim glazbenim spotovima. Tako smo je imali priliku vidjeti u spotovima Lane Jurčević, Severine i Ivana Zaka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Upravo je vrući spot Lane Jurčević za pjesmu "Usne ko milijun watti" izazvao ogromnu pažnju javnosti jer u njemu pjevačica i Valentina razmjenjuju nježnosti u krevetu, odjevene samo u donje rublje.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Getty Images) +5 Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Mama i tata sigurno neće biti sretni: Beckhamova sina pijanog nosili po cesti, izgubio curu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene