IZGUBIO KONTROLU

Opsjednut slavnom glumicom: ''Gotovo je nestvarna''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Fanovi ne odobravaju njegovu opsjednutost s udanom glumicom Cate Blanchett.

Val Kilmer ne skriva svoju opsjednutost s glumicom Cate Blanchett. Iako je lijepa glumica udana i ima četvero djece, Vala to očito ne smeta. Otvoreno joj se udavara putem društvenih mreža, piše Fox News.

Pogledaj i ovo showbuzz Kraljice Oscara ONE su zvijezde vikenda! Upoznajte žene u koje će sve oči biti uprte

Glumac je proteklog na Twitteru objavljivao statuse posvećene kolegici, a sve je počelo objavom kako je odletio u Australiju samo kako bi je vidio i pričao s njom. No tada ga je umjesto Cate dočekao njezin suprug. ''Jednom sam odletio u Australiju samo da pričam s Cate. Međutim, njen muž me je prvo dočekao. Odnosno, dočekao me umjesto nje, da budem točan'', napisao je Val. Kao da to nije bilo dovoljno, Val je dalje nizao objave o glumici.

''Nedavno sam je sanjao dva puta. I njenog muža nije bilo ni u jednom snu'', napisao je. Klimer ju očito nije mogao izbaciti iz glave te je i sljedeći dan pisao o lijepoj Cate ''Ona je sjajna osoba. Neke velike zvijezde nisu. Cate je toliko stvarna da je gotovo nestvarna'', napisao je. Fanovi nisu bili puni podrške za njegove izjave ''ljubavi'' prema Cate, pa je napisao kako zapravo nije mislio ništa loše.

''Nikada nisam napravio, rekao ili napisao nešto osim poštovanja i divljenja za Cate. Ona mi je prijateljica i upoznao sam njenog supruga prije nekoliko godina i slažemo se odlično. Svi koji misle da trebam smanjiti svoj entuzijazam kada je riječ o rijetkim umjetnicma, ne razumiju koliko je težak naš posao i koliko računamo na podršku svojih kolega. Cate će podržati sve što sam rekao i svidjet će joj se što ju volim'', poručio je Val.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene