Nema do Feđe

Upoznajte najvećeg genijalca iz BiH! Njegove fore nemaju konkurencije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon serije 'Lud, zbunjen, normalan' Feđa Isović podarit će gledateljima novu humorističnu seriju 'Lažni svjedok'.

Jedan od najduhovitijih scenarista na Balkanu pripremio je još jednu humorističnu seriju, 'Lažni svjedok'. On je Feđa Isović, scenarist hit serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Novi sitcom zasigurno će sve gledatelje 'prikovati' pred male ekrane, a prva epizoda počinje večeras na Novoj TV. O kakvoj je seriji riječ, koliko je zahtjevno napisati urnebesne dijaloge i što sve gledatelji mogu očekivati, otkrio nam je Feđa, iskusni bosanskohercegovački scenarist.

Pogledaj i ovo Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 2 Zovu ih imenima iz serije! Od subote novi nastavci serije ''Lud zbunjen normalan'', a evo kako život ove omiljene ekipe izgleda iza kamera!

'Kao scenarist nisam pokušao izmišljati toplu vodi. Držao sam se povjerenih dramaturških okvira u kojima pokušavam likove smjestit u smiješnu situaciju, da sve bude duhovito'. U glavnim ulogama su poznata glumačka imena poput Žarka Radića i Bogdana Diklića. 'Riječ je o izvanrednoj glumačkoj ekipi. Zapravo, sve je isto kao u seriji 'Lud, zbunjen, normalan', osim glumaca.

Feđa se nada kako će serija biti uspješna kao i 'Lud, zbunjen,normalan'. Uspjeh duguje, između ostalog, dobrom tekstu ,ali i glumcima, poput Senada Bašića, Mustrafe Nadarevića i ostalih sjajnih glumačkih imena koji su iznjedrili uspjeh same serije. 'Zapravo, dosta stvari se posložilo'.

Feđa smatra kako je inspiracija precijenjena te da svi misle kako je humor teže napisati nego dramu. 'Sitcom ima šablonu, 10-15 šablona koje se mogu vrtiti. Naravno, morate imati dobru televiziju koja je gledana. Ako je televizija loša, ako nema gledanost, ništa od svega'. Ujedno, sitcomi u kojima se prikazuju disfunkcionalni odnosi unutar obitelji ono je što privlači gledatelje.

'Radi se o dva odvjetnika koji imaju svoj zajednički ured, a jedan od njih ima nefunkcionalnu obitelj', otkrio je Feđa samo djelić radnje nove humoristične serije koja spaja nacije.

'Humor u regiji je jedinstven. Ne postoji Bosanski humor, to je floskula. Ne možemo reći da je primjerice bosanska nacija smješnija od Slovenaca'.
Tako je Feđa uvjeren kako bi mogao seriju'Lud, zbunjen,normalan prilagoditi čak i za njemačko tržište. Tko zna, možda ćemo i to uskoro gledati.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene