Ima važan zadatak

Zrinka Cvitešić s prestižnog događaja u Ateni samo za Dnevnik Nove TV: "Posebna privilegija i neprocjenjivo iskustvo!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Polufinalno ocjenjivanje međunarodne nagrade Emmy - 1 Polufinalno ocjenjivanje međunarodne nagrade Emmy - 2 Polufinalno ocjenjivanje međunarodne nagrade Emmy - 3 Polufinalno ocjenjivanje međunarodne nagrade Emmy - 4 Polufinalno ocjenjivanje međunarodne nagrade Emmy - 8 Polufinalno ocjenjivanje međunarodne nagrade Emmy - 6 Polufinalno ocjenjivanje međunarodne nagrade Emmy - 7 +0 Polufinalno ocjenjivanje međunarodne nagrade Emmy - 5 Galerija

United Media drugu godinu zaredom organizira polufinalni krug žiriranja prestižne Međunarodne nagrade Emmy, koje se ove godine održava u Ateni.

Svečano i glamurozno Atena je otvorila svoja vrata polufinalnom ocjenjivanju Međunarodne nagrade Emmy, a sve u organizaciji United Medije, Atene i grčke Nove. 

Povijesna zgrada Zappeion okupila je grčki državni vrh, brojne grčke glumice, TV ličnosti, redatelje, ali i predstavnike uprave United Medije i United Grupe.

Što ova druga godina sudjelovanja na ovako velikom događaju znači za United Mediju i Grupu kao takvu?

"Stvarno je vrijeme da postanemo konkurentniji, produktivniji, kreativniji, bolji u pričanju priče tako da ćemo oformiti studije koji će uključivati svih 8 zemalja i zapravo poboljšati i povećati produkciju lokalnog sadržaja u regiji", kazala je Victoriya Boklag, izvršna direktorica United Grupe.

"Sjajno je biti ovdje kao dio jednog eventa koji je posvećen televiziji i televizijskoj produkciji sa sjajnim profesionalcima iz tog svijeta. Drago mi je i zadovoljstvo da smo ovdje, da žiriramo, odnosno da djelatnici Nove TV žiriraju za internacionalnu nagradu Emmy", poručio je iz Atene Dražen Mavrić, predsjednik uprave Nove TV.

Žiri je sastavljen od profesionalaca televizijske, produkcijske i filmske industrije. Oni odlučuju o pobjednicima u dvije kategorije.

"Ono što je posebna privilegija je što dobiješ pristup mapi najboljeg talenta u svijetu za ovu godinu i to je neprocjenjivo zapravo iskustvo, zato što umjetnost nema svoj jezik i nema granice", rekla je članica žirija i glumica Zrinka Cvitešić.

A najbolje od najboljih nije bilo lako izabrati.

"Drugačije je ocjenjivati kao gledatelj, sviđa li se meni performans ili ne. Ali kada si ujedno i glumac, imaš suosjećanja. Čak i na dijelovima koji nisu bili meni najdraži, stavila sam se u njihove cipele", ispričala je Tonia Sotiropoulou, grčka glumica.

Ovo je druga godina zaredom da je Međunarodna nagrada Emmy pozvala United Mediju da sudjeluje u procesu selekcije i nominacije tijekom polufinalne faze. Prošle godine ta je čast pripala Dubrovniku.

"Pokrećemo prvi projekt u cijeloj regiji što je odlično, jer nije samo u pitanju Grčka, Bugarska ili Srbija, ne radi se samo o jednoj zemlji, nego govorimo o cijeloj jugoistočnoj Europi, i donosimo produkciju serije 'Ja, Pink Panter'", objasnila je Victoriya Boklag.

Uživo iz Atene za Novu TV javila se i Sara Duvnjak u Vijestima u 17 sati.

Polufinalno ocjenjivanje svjetski priznate nagrade potvrda je pozicije United Medije kao vodeće medijske kompanije u jugoistočnoj Europi. U svom opusu ima više od 55 kanala u 8 zemalja među kojima je i Nova TV. Dodjela Međunarodne nagrade EMMY održat će se u New Yorku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić - 8 +25 Lidija Bačić - 9 Celebrity Svašta smo vidjeli na Lidiji Bačić, ali ovakav dekolte još ne: "Gdje si, legendo živa, ništa nam više ne treba!''  

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 1 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 +21 Tomislav Madžar Celebrity Naša dizajnerica prvi put u javnosti otkako se doznalo da čeka dijete s Kolindinim bivšim suradnikom, istaknula je trbuščić u elegantnoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene