U 70. godini

Preminula omiljena glumica iz "Svi vole Raymonda": Georgia Engel zabavljala je generacije gledatelja

Georgia Engel (Foto: Profimedia) Georgia Engel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Georgia Engel (Foto: Getty Images) Georgia Engel (Foto: AFP) Georgia Engel (Foto: AFP) Georgia Engel (Foto: Profimedia) Georgia Engel (Foto: Profimedia) Georgia Engel (Foto: Profimedia) Georgia Engel (Foto: Getty Images) Georgia Engel (Foto: AFP) Georgia Engel (Foto: Profimedia) +0 Georgia Engel (Foto: AFP) Galerija

Georgia Engel preminula je u 70. godini života, a uzrok smrti ostaje nepoznat.

Georgia Engel preminula je u 70. godini, a uzrok smrti još nije poznat. 

Pogledaj i ovo showbuzz Umrla u snu Nakon smrti slavne glumice bivši muž tvrdi: Za sve je kriv novi dečko!

Komičarka i glumica zabavljala je generacije televizijskih gledatelja, a svojim ulogama u "Svi vole Raymonda", "Betty White show" i "Dva i pol muškarca" uspjela je steći simpatije diljem svijeta. 

Najpoznatija je po svojoj ulozi Georgette Baxter, koja ju je proslavila davnih 1970-ih u hit televizijskoj komediji ''The Mary Tyler Moore Show''. Engel je pet puta bila nominirana za Emmya, od čega su čak dvije nominacije bile za ulogu Pat MacDougall u "Svi vole Raymonda", humorističnoj seriji koja je dobro poznata hrvatskoj publici. 

Posljednjih se godina Engel pojavljivala i u drugim hit serijama kao što su "Office", "Dva i pol muškarca" i "Hot in Cleveland". 

Osim televizijskg rada, Engel je bila posvećena i produkcijama na Broadwayu te su njeni prijatelji izjavili kako je zapravo najviše uživala u radu u kazalištu i na mjuziklima. 

Glumica nema druge obitelji osim sestara Robin Engel i Penny Lusk, a kako je bila velika vjernica odlučila je ne zatražiti medicinsku pomoć u posljednjim satima svog života. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Notre-Dame u plamenu (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić u Parizu (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +7 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Supruga Matea Kovačića svjedočila tragediji: Objavila fotografiju Notre-Damea u plamenu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene