Specifična ljepotica

Nju dugo nismo vidjeli: Paparazzi su je uhvatili bez šminke i pomalo umornu, a nedavno je sve iznenadila i velikom novosti

Uma Thurman (Foto: Profimedia) Uma Thurman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Uma Thurman (Foto: Profimedia) Ethan Hawke i Uma Thurman (Foto: Getty) Uma Thurman (FOTO: Getty) Uma Thurman (FOTO: Getty) Uma Thurman, Harvey Weinstein (FOTO: Getty) +0 Uma Thurman (Foto: Profimedia) Galerija

Uma Thurman prošetala je Manhattanom bez šminke na licu, nakon što se nedavno našla u središtu pažnje zbog nove ljubavi.

Holivudska glumica Uma Thurman snimljena je u ležernoj šetnji Manhattanom u društvu prijateljice, a pažnju paparazza privukla je izdanjem bez šminke.

Pogledaj i ovo showbuzz spontana ljepotica Skinula se u tangice i grudnjak u pauzi od poslovnih obaveza pa se zabavljala s društvom

51-godišnja Uma i prijateljica zajedno su večerale, a glumica u šetnji nije skidala zaštitnu masku s lica na kojem su se vidjeli očiti tragovi umora.

Prije nekoliko mjeseci u medijima je odjeknula vijest kako ljubi izvršnog direktora Bloomberga Justina B. Smitha, a prvi je o tome izvijestio The New York Times. Prije toga njezin je ljubavni status bio dugo nepoznat, a u javnosti ju se najčešće mogla vidjeti u društvu svoje djece.

Iza Ume su dva propala braka s 12 godina starijim Garyjem Oldmanom koji je potrajao od 1990. do 1992. godine, te s Ethanom Hawkeom. Posljednja veza za koju se zna bila je ona s arhitektom Peterom Sabbethom, a imala je i kratku romanse s hoteljerom Andreeom Balazsom te financijerom Arpadom Bussonom.

Uma se proslavila zahvaljujućo glumačkom talentu, ali i upečatljivim crtama lica i osobnosti koji su joj donijeli svjetsku slavu, ali i titulu miljenice jednog od najtalentiranijih redatelja današnjice, slavnog Quentina Tarantina.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +20 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene