Prijeti mu zatvor!

Nakon što je s lisicama na rukama odveden pred sud, slavni glumac negira ozbiljne optužbe

Cuba Gooding Jr. (Foto: Profimedia) Cuba Gooding Jr. (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cuba Gooding Jr. (Foto: Profimedia) Cuba Gooding Jr. i Sara Kapfer (Foto: AFP) Cuba Gooding Jr. i Sara Kapfer (Foto: AFP) Cuba Gooding Jr. (Foto: Profimedia) Cuba Gooding Jr. (Foto: Profimedia) Cuba Gooding Jr. i Sara Kapfer (Foto: AFP) Cuba Gooding Jr. (Foto: Getty Images) Cuba Gooding Jr. (Foto: Getty Images) +0 Cuba Gooding Jr. (Foto: Getty Images) Galerija

Cuba Gooding Jr. uhićen je zbog neprimjerenog dodirivanja žena u noćnim klubovima, zbog čega mu prijeti zatvorska kazna.

Jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca Cuba Gooding Junior snimljen je s lisicama na rukama dok ga policija privodi nakon ozbiljnih otpužbi dviju žena da ih je neprimjereno dodirivao.

Pogledaj i ovo showbuzz Životni pad Bivša glumačka zvijezda potpuno je propala: Posljednje policijske fotografije šokirale su javnost

Naime, 51-godišnjeg glumca dvije su neimenovane žene optužile da ih je neprimjereno dodirivao u jednom njujorškom klubu tijekom proteklog vikenda, što je on opovrgnuo. Nakon optužbi sam je sa smješkom na licu došao u policijski odjel specijalnih žrtvi na razgovor s detektivima, pred kojima je izjavio kako je nevin te da će sigurnosna snimka to i dokazati. Unatoč tome, Cuba je uhićen zbog prisilnog ili nedozvoljenog dodirivanja, zbog čega mu prijeti kazna zatvora u trajanju od maksimalno godine dana.

Njegova prva optužiteljica rekla je policiji kako ju je na zabavi u Magic Hour Rooftop Baru Cuba uhvatio za grudi kada mu je donijela čašu vode jer je bio prepijan da sam ode po nju. Druga žena prijavila ga je policiji jer ju je navodno uhvatio za stražnjicu u klubu Butter. Oba događaja desila su se u različitim vremenima, mjestima i prigodama.

Policija ga je iz postaje odvela na sud u lisicama, pri čemu se glumac osmjehnuo okupljenim fotografima koji su ga čekali.

"Vjerujem u sustav i proces. Postoji snimka koja će pokazati što se uistinu dogodilo. Bio sam u klubu, otišao sam, sreo sam gomilu ljudi, fotografirao se s njima. Apsolutno se ne osjećam krivim ni za što", izjavio je Cuba za TMZ prije nego što se predao policiji.

Prije same predaje njegov odvjetnik nije bio siguran hoće li se glumac sam predati policiji jer je smatrao da ne postoji razlog za to obzirom na njegovu tvrdnju da nije počinio nikakav zločin.

Trenutačno nije poznato je li Cuba Gooding Jr. s nekim u vezi, ali do 2014. godine bio je u 20-godišnjem braku sa Sarom Kapfer, s kojom ima troje djece. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) +5 Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) Celebrity Tulumi, droga i mnogo stariji muškarci: Bile su velike teen zvijezde, no burni životi učinili su svoje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene