Turbulentan ljubavni život

Glumica dobro poznata hrvatskoj javnosti udala se za muškarca zbog kojeg se našla usred skandala: ''Svi znaju njezine motive''

Maite Perroni Maite Perroni Guliver Image 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Maite Perroni i Andres Tovar - 8 Maite Perroni i Andres Tovar - 10 Maite Perroni i Andres Tovar - 9 Maite Perroni i Andres Tovar - 7 Maite Perroni i Andres Tovar - 6 Maite Perroni i Andres Tovar - 5 Maite Perroni i Andres Tovar - 4 Maite Perroni i Andres Tovar - 2 Maite Perroni i Andres Tovar - 1 Vjenčanje Maite Perroni i Andresa Tovara - 4 +6 Vjenčanje Maite Perroni i Andresa Tovara - 3 Galerija

Zvijezda meksičkih serija koje su brojni gledatelji pratili početkom 2000-ih godina, Maite Perroni, izrekla je sudbonosno ''da'' svojem dugogodišnjem partneru Andresu Tovaru.

Zvijezda meksičke serije ''Oprezno s anđelom'', koju su pratili brojni diljem Hrvatske i svijeta početkom 2000-ih godina, Maite Perroni, stala je pred oltar sa svojim partnerom Andresom Tovarom.

Pogledaj i ovo showbuzz izašla iz zone komfora Zvijezda sapunica u seriji prepunoj seksi scena koje je snimila s mlađahnim kolegom za kojim žene lude

Veselu vijest Maite je podijelila na svojem Instagramu uz crno-bijelu fotografiju mladenaca i opis: "Uspjeli smo! Čineći prve korake života koji želimo zajedno graditi, okruženi našom obitelji i Bogom, primili smo blagoslov.''

Maite je imala dvije vjenčanice. Za službeni dio odabrala je jednostavnu bijelu haljinu, dok je za proslavu odabrala vrlo neobičnu vjenčanicu koja se je zapravo bila kratka suknja, ali je imala ušiveni til koji je ipak otkrivao njezinu nogu. Nosila je i dugačak veo te bogat buket cvijeća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maite Perroni Beorlegui (@maiteperroni)

Inače, veza slavne Marichuy i Andresa i nije započela u najboljem svjetlu.

Naime, Maite je svojeg sadašnjeg supruga navodno otela bivšoj prijateljici Claudiji Martin.

Claudia je bila s Andresom kad je otkrila njegove poruke s Maite, po kojima se dalo naslutiti da među njima postoji nešto više.

"Očito je pao na njezino koketiranje. Pokušala ga je zavesti, a cijeli umjetnički svijet zna za njezine motive te da voli flertati. Najgore od svega je što joj je njegova supruga prijateljica", rekao je tada izvor blizak glumicama.

Izvor ističe kako je Maite vrlo lukava i opasna, a podsjetili su i na njezinu aferu s Williamom Levijem 2008. godine, dok je njegova djevojka bila trudna.

Claudia je potom zatražila razvod od svojeg supruga, no Maite je ispričala kako ona nema ništa s time te moli medije da joj prestanu uništavati ugled. Naglasila je kako joj je drago da su određeni ljudi pokazali svoje pravo lice u trenutačnoj situaciji, a smatra da iza svega stoje novac i ucjene.

Ipak, šuškanja su se pokazala istinitima.

Maite je u vezi bila i s glumcem za kojim uzdišu brojne žene diljem svijeta, a s kojim je glumila u seriji koja ju je proslavila, Williamom Levijem. Iako su brojni željeli da njih dvoje ostanu zajedno, ljubav je ipak pukla pod pritiskom javnosti i njegovim preljubničkim aferama.

Perroni je karijeru započela ulogama u sapunicama u kojima je glumila i s Williamom Levijem, a kasnije se okrenula inozemnom tržištu. Prvu veću ulogu izvan granica Meksika ostvarila je u erotskom trileru "Dark Desire", koji je prošle godine prikazan na Netflixu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene