Nakon dugogodišnje veze

Drugi brak slavne oskarovke: Nakon pjevača, sreću pronašla sa zgodnim producentom!

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Robert Downey Jr i Rob Lowe (Foto: Profimedia) Jerry Seinfeld (Foto: Profimedia) Robert Downey Jr i Susan Downey (Foto: Getty Images) Steven Spielberg (Foto: Profimedia) +0 Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram) Galerija

Gwyneth Paltrow udala se za dugogodišnjeg dečka Brada Falchuka.

Jedna od omiljenih holivudskih plavuša i Oscarom nagrađena glumica Gwyneth Paltrow nakon godinu dana zaruka, izrekla je "sudbonosno da" svom izabraniku, filmskom producentu Bradu Falchuku.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow Mamina slika i prilika Pogledajte kako izgleda sin Gwyneth Paltrow, paparazzi ih uhvatili u rijetkom zajedničkom pojavljivanju!

Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Ceremonija vjenčanja održana je u subotu, na njezinom njujorškom imanju u elitnom Hamptonsu na Long Islandu. Na popisu uzvanika našla su se brojna slavna imena poput glumaca Roberta Downeyja Jr-a, Roba Lowea i komičara Jerryja Seinfelda, redatelja Stevena Spielberga te glazbenika Benjia Madena i supruge Cameron Diaz, no na njemu se ipak nije našao Gwynethin suprug i frontmen grupe Coldplay Chris Martin.

Naime, Gwyneth je svojevremeno najavljivala kako će je upravo Chris otpratiti do oltara, međutim to se nije dogodilo. On je u vrijeme održavanja ceremonije bio u samo dva sata vožnje udaljenom New Yorku na Global Citizen Festivalu.

Robert Downey Jr i Rob Lowe (Foto: Profimedia) Robert Downey Jr i Rob Lowe (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Jerry Seinfeld (Foto: Profimedia) Jerry Seinfeld (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Steven Spielberg (Foto: Profimedia) Steven Spielberg (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U dvorištu imanja nakojem je vjenčanje bilo održano bila su postavljena tri šatora - jedan za ceremoniju, drugi za dolazak gostiju i treći za osoblje koje brinulo da sve prođe u najboljem redu.

Večer prije vjenčanja par je viđen kako uživa u probi za veliki dan i to na imanju Jerryja Seinfelda koji im je zapravo prvi susjed.

Gwyneth je fotografiju s vjenčanim prstenjem na rukama objavila na svom Instagram profilu, a gotovo 300 tisuća ljudi je lajkalo objavu i čestitalo na sretnim vijestima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth i Brad u vezi su bili četiri godine, a zaručeni jednu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene