Dan bez filtera

Jedan od najpoznatijih top-modela izgleda fantastično, no bez šminke je doista neprepoznatljiva

Tyra Banks (Foto: Instagram) Tyra Banks (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tyra Banks (Foto: Instagram) Tyra Banks (Foto: Instagram) Tyra Banks (Foto: AFP) Tyra Banks (Foto: Profimedia) +0 Tyra Banks (Foto: Instagram) Galerija

Tyra Banks pripadnica je zlatnog doba top-modela iz 90-ih, a u slobodno vrijeme promiče prirodnu ljepotu.

45-godišnja manekenka Tyra Banks i dandanas žari i pali.

Pogledaj i ovo Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Jedna od najljepših Slavna glumica toliko je lijepa da i bez šminke izgleda fantastično, ni tragovi umora ne kvare dojam

Američka ljepotica jedan je od najpoznatijih top-modela svih vremena, a 90-e godine prošlog stoljeća svakako su bile "njezine".

Nema piste kojom nije hodala, editorijala i naslovnice na kojoj nije bila, kao ni glazbenog spota, a pojavila se u nekoliko filmova i serija. Najpoznatiji film svakako je bio "Djevojke iz Coyote bara", a od serija možemo izdvojiti "Princ s Bel-Aira", "Tračerica" i "Glee".

Tyra je danas i poznata televizijska ličnost, a njezina je voditeljska i producentska karijera započela davne 2003. godine kada se počeo emitirati popularni show "America's Next Top Model", u kojem je vodila glavnu riječ te stvarala nove manekenske zvijezde, muške i ženske.

Show se emitirao 20 i nešto sezona, što je doista impresivno, a nakon njega Tyra je nastavila s raznim zabavnim formatima koji joj odlično leže.

Što se tiče privatnog života, tu joj nije uvijek išlo tako sjajno. Imala je brojne veze koje nisu predugo trajale, a slavnoj Opri priznala je i kako je bila u jednoj višegodišnjoj u kojoj je bila žrtva psihičkog maltretiranja.

2013. godine upoznala je norveškog fotografa Erika Asla s kojim je krajem siječnja dobila sina Yorka, kojeg im je rodila surogat-majka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Iako se činilo kako je ljepotica napokon pronašla "onog pravog", par je prekinuo u tišini 2017. godine. Također, bivši top-model privatno promiče prirodnu ljepotu, a kako se danas obilježava "dan bez filtera", prisjetili smo se kako Tyra izgleda sa šminkom i bez nje.

Razlika je poprilična, no jedno joj se mora priznati - kada su oči svijeta uprte u svaki tvoj korak te na društvenim mrežama imaš milijun obožavatelja, treba imati hrabrosti pokazati "pravo lice". 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene