Gotovo je, Nema zezanja

Meghan više ne može što hoće! Trudnoća je rekla svoje i hitno prestaje s napornim tempom

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) +0 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Galerija

Meghan je već pustila princa Harryja da se sam popne na Harbour Bridge u Sydneyu i nazoči jedriličarskoj regati u okviru Invictus Games.

Drugog tjedna turneje britanskog kraljevskog para, princa Harryja i supruge Meghan, po Australiji i Pacifiku, trudna vojvotknija od Sussexa morat će preskočiti neke obveze i smanjiti aktivnosti, javlja u nedjelju dpa.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan je već pustila princa Harryja da se sam popne na Harbour Bridge u Sydneyu i nazoči jedriličarskoj regati u okviru Invictus Games. Radi se projektu princa Harryja pokrenutom 2014. u cilju uključivanja u sportske aktivnosti ranjenih vojnika i veterana kao dijela njihove fizičke i psihološke rehabilitacije.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)

"Nakon vrlo napornog programa, vojvoda i vojvotkinja su odlučili prorijediti njezin raspored u sljedeći tjedan i pol, pred završni dio turneje", objavila je Kensingtonska palača, aludirajući na predstojeće posjete Fidžiju, Tongi, ponovo Sydneyu i potom Novom Zelandu.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)

Vojvotkinja je bila s princom u subotu navečer na otvaranju Invictus Games ispred sidnijske opere koje je bilo odgođeno sat vremena zbog iznenadne oluje. Preskočila je biciklističko natjecanje, ali se pojavila na prijemu za obitelji vojnika i veterana u Kraljevskom botaničkom vrtu.

Rano u ponedjeljak par putuje u Queensland, točnije na Fraser Island, no tamošnji mediji javljaju da je njezino posjet "upitan". (Hina)

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene