Ne vidite trostruko!

Je li ovo najslađi trio koji ste ikada vidjeli? Jako se vole i sve rade zajedno, a po jednoj stvari su jedinstveni!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić +4 Trio Šubarić Galerija

Trojke Tomislav, Adrian i Gabriel, poznati i kao Trio Šubarić, rastopili su gledatelje i žiri "Supertalenta" u šestoj emisiji showa, a dobili su i važno priznanje za svoj talent.

Za medeni kraj šeste emisije showa "Supertalenta" pobrinuo se presladak Trio Šubarić, glazbena skupina koju čine tri brata blizanca, odnosno trojke Tomislav, Adrian i Gabriel.

Pogledaj i ovo Esteriore Brothers, Maja Šuput, Supertalent rekao joj je da mu se sviđa! Evo zbog koga se Šuput crvenjela i pokušala zatajiti da ima muža, a onda se odlučila na neočekivan potez: "Ma, nije to ništa ozbiljno!"

U glazbenu školu krenuli su s 9 godina. Mama im je imala jedan stari sintesajzer koji nije imao ni sve tipke, a nakon upisivanja glazbene škole su primijetili da je u sviranju sintisajzera i klavira ogromna razlika.

Sada im je 11 godina, iako se jedan malo zbunio pred kamerama i izjavio da im je 9 što je bilo jako simpatično, te sviraju klavir samostalno sa svoje tri profesorice, ali i zajedno - šesteroručno. Po tome su, koliko znaju, jedinstveni.

Kažu da je klavir njihov kućni ljubimac, a hrane ga sviranjem. Kod kuće imaju 3 klavira tako da mogu sva trojica vježbati. Izmjenjuju se na njima jer je jedan akustični, a dva su električna.

Uzori u glazbi su im Mozart, Beethoven, Schubert, ali vole i crkvene skladbe. Kada sviraju, to im je najbolji odmor, a voljeli bi i u budućnosti svirati zajedno.

Prvi su u svojoj obitelji koji se bave glazbom. Uvijek su jednako odjeveni i to jako vole. Sva trojica žele biti pijanisti i/ili profesori klavira kada odrastu. Gabrijel je već počeo po malo i skladati. Imaju posebnu vezu i osjećaju jedan drugoga što im pomaže i u sviranju. Teško ih je razdvojiti - ono što radi jedan, tako radi i drugi i treći.

Gotovo su u svemu slični, a kažu da su imaju jedino različite omiljene boje i omiljene životinje.

"Kad smo saznali da čekamo trojke prvo je bila nevjerica, nismo očekivali, a onda smo to prihvatili i preplavilo nas je neko blaženstvo. S njima nema nikakvih problema, oni su posebni dječaci", kažu njihov roditelji.

"Atrakcija smo gdje god dođemo", pohvalili su se dječaci prije nego što su izašli na pozornicu, a onda su sve rastopili.

"Premedeni ste, niste ni trebali doći svirati klavir", kazala im je nakon nastupa Maja Šuput.

"Slatki ste što je da je, kao da ste povezani s nekim žicama, jako ste fora", komentirao je Davor Bilman koji je priznao da su i njega uspjeli rastopiti.

"Drago mi je da sam vas imala priliku upoznati", poručila im je Martina Tomčić koju su također raznježili samo svojom pojavom.

"Da niste došli svirati, vaš talent bio bi simpatičnost, s vašim nastupom dobili smo sve što vam treba", složio se s ostatkom žirija Janko Popović Volarić.

Zatim je na pozornicu došao voditelj Frano Ridjan i pitao dječake da još jednom odsviraju jer ih kamermani navodno nisu dobro snimili. To je sve vidno uznemirilo, no ubrzo se doznalo da se radilo o šali i Igor Mešin je dječacima dao zlatni gumb koji ih je plasirao direktno u polufinale showa.

Voditelji Igor i Frano, uz članove žirija, imaju pravo na jedan zajednički zlatni gumb, a sudeći prema veselju koje je uslijedilo na pozornici, sigurno neće požaliti što su ga dali ovom preslatkom triju.

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar +6 Nina Martina Korbar Celebrity Smršavjela je nevjerojatnih 60 kila pa odlučila slijediti svoje snove: ''Mislila sam da ne zaslužujem to nešto, doživjela sam razne osude''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +5 Maja Šuput - 3 Celebrity Frizura Maje Šuput obična je samo na prvi pogled, ali zbog jedne od kraćih i dekoltiranih haljina rijetki su u kosu gledali!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene