Težak zadatak za žiri

Treća polufinalna epizoda "Supertalenta" donosi nam nastupe čak dva zlatna gumba, vraćaju se Tetiana i Trio Šubarić!

Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Nova TV 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk i Trio Šubarić Tetiana Kundyk - 1 Tetiana Kundyk - 5 Tetiana Kundyk - 2 Tetiana Kundyk Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić +9 Trio Šubarić Galerija

Šestero talentiranih kandidata već je zauzelo svoje mjesto u finalu Supertalenta, a ove nedjelje doznat će se imena sretne trojice koji će im se pridružiti u velikoj završnici showa.

I u trećoj polufinalnoj epizodi pred žirijem će biti izuzetno teška odluka jer će na pozornicu stati deset izvrsnih kandidata, među kojima će se pojaviti i dva zlatna gumba koji su se svojim talentom istaknuli u audicijskom dijelu showa.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Na pozornicu će se vratiti fantastična Ukrajinka Tetiana Kundyk koja je na audiciji članove žirija ostavila u pozitivnom šoku nevjerojatnom sposobnošću balansiranja na žici, a Davor je njezin talent nagradio zlatnim gumbom.

U ovotjednoj epizodi pojavit će se i Trio Šubarić, odnosno trojke Adrian, Gabriel i Tomislav koje je voditeljski duo lansirao u polufinale dodijelivši im zlatni gumb za talent šesteroručnog sviranja klavira.

Na veliku pozornicu vratit će se 18-godišnja pjevačica Lucija Šarčević koja je na audicijama raznježila mnoge svojom izvedbom pjesme "Žute dunje", a još jedan pjevački nastup izvest će 12-godišnji Fabijan Kovačević koji je na audiciji publiku osvojio vlastitim bećarcem naziva "Ružo ružice". Od pjevača će se u pretposljednjoj polufinalnoj epizodi pojaviti još i 16-godišnji Jakov Jozinović koji za novi nastup priprema nešto drugačije od audicije na kojoj je briljirao izvedbom pjesme "Bohemian Rhapsody".

Za vesele glazbene ritmove u studiju pobrinut će se raspjevani Polkaholiki koji će u polufinalu izvesti uzbudljivu kombinaciju stranih i domaćih hitova, a atmosferu u studiju zapalit će virtuoz na harmonici Šćepan Stojanović koji, uz vlastite improvizacije, za polufinalni nastup priprema dinamičnu kombinaciju nekoliko poznatih pjesama.

Plesnim koracima borbu za prolazak u finale nastavlja Antonija Čelan Karuza koja je na audiciji zaintrigirala indijskim plesom, a novu koreografiju predstavit će Plesni klub Seven te leteći duo Greta i Lara.

Pretposljednju audicijsku epizodu Supertalenta ne propustite pratiti u nedjelju s početkom u 20.15 na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene