Stvarno se promijenila

Svi pričaju o fotografiji rođendanske proslave nekad omiljene plavuše, odmah je jasno zbog čega

Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson i Eric Johnson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Instagram) +0 Jessica Simpson (Foto: Getty Images) Galerija

Jessica Simpson proslavila je 39. rođendan, a njezina majka Tina Simpson podsjetila nas je na njezine transformacije.

Jedna od najpopularnijih američkih plavuša, pjevačica i glumica Jessica Simpson proslavila je 39. rođendan, čime se u svom stilu pohvalila i na Instagramu, a o fotografiji rođendanske proslave svi pričaju zbog njezina bujnog dekoltea koji je u prvom planu. 

Pogledaj i ovo Jessica Simpson - 1 Turbulentan put Svi pričaju o njezinoj nevjerojatnoj transformaciji nakon gubitka kilograma, a na svoju slavu morala je dugo čekati

Za tu je prigodu pozirala u bikiniju leopard-uzorka i ogromnim sunčanim naočalama iza kojih je sakrila pogled. Rođendan je proslavila u društvu najboljih prijateljica uz bazen. Sve najbolje poželjela joj je i majka Tina Simpson, koja je na Instagramu objavila niz kćerinih fotografija iz djetinjstva i mladosti, a na nekima od njih izgleda neprepoznatljivo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Simpson (@tinasimpsonofficial) on

"Sretan rođendan osobi koja me najviše inspirira, nevjerojatnoj kćeri, majci, sestri, supruzi, prijateljici, šefici, svjetlu moga svijeta. Ti si moje sunce i moja duša, čuvarica mog srca i zauvijek ćeš biti moja prijateljica. Bog je blagoslovio svijet na dan kada si se rodila. Volim te iznad svih", poručila je Tina voljenoj kćeri.

Ako bolje pogledamo Jessicine fotografije iz mlađih dana možemo vidjeti kako se mijenjala kroz godine. Podsjetimo, Jessica je naraštajima djevojčica diljem svijeta bila glavni uzor, cijeli je svijet pratio njezinu karijeru i ljubavni život. Svi su je poznavali kao slatku plavušu, no godine nose svoje, pa se tako i ona promijenila. U posljednje se vrijeme čak i ne pojavljuje često u javnosti jer se posvetila odgoju djece, nedavno je rodila treće dijete, djevojčicu Birdie Mae

Kada se pojavi, uglavnom je viđamo u nimalo ukusnim odjevnim kombinacijama s jakom šminkom, što je daleko od njezina imidža slatkice, i to nikako nije izdanje u kakvom smo je navikli vidjeti. Bez svjetla reflektora, opustila se u potpunosti i nabacila nekoliko kilograma viška. Borbu s kilogramima vodila je tijekom i nakon sve tri trudnoće i nema problema javno govoriti o toj temi. Čini se da se danas izgledom više uopće ne opterećuje, nego uživa u opuštenim izdanjima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Uz rođendan, Jessica je ovih dana imala još jedan razlog za slavlje. Naime, objavila je kako će njezina knjiga uskoro ugledati svjetlo dana i nije krila koliko je zbog toga uzbuđena.

"Čekala sam da s vama podijelim uzbudljive vijest. Objavit ću svoju prvu knjigu 4. veljače 2020. Naporno sam radila na njoj, otvorila svoje srce kao nikad dosad i jedva čekam podijeliti svoju priču s vama", napisala je na profilu na Twitteru.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +10 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Šuput tražila račun, a dobila nešto posve drugo od jednog ugostitelja na Korčuli, pokazala i što

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene