Nova ljubav?

Cruise ubrzo nakon prekida s kolegicom viđen u društvu nepoznate brinete, a svima je zapeo za oko i svojim mladolikim izgledom

Tom Cruise Tom Cruise Profimedia 1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 1 Tom Cruise Mimi Rogers i Tom Cruise - 3 +32 Mimi Rogers i Tom Cruise - 2 Galerija

Tom Cruise viđen je u društvu nepoznate ljepotice prije nego je krenuo na koncert Adele u Londonu prošlog vikenda.

Glumac Tom Cruise koji je oživio staru slavu zbog novog nastavka filma ''Top Gun: Maverick'' uhvaćen je u društvu jedne ljepotice prošlog vikenda.

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

Tom je bio dio publike na koncertu Adele koji je održala nakon dugo vremena, a prije koncerta Cruise je uživao u prisustvu nepoznate žene.

Dok je Tom privlačio pažnju u crnoj majici i tamno plavoj jakni, njegova misteriozna dama imala je plave traperice i ružičastu markiranu vestu. Sa strpljenjem je čekala dok je Tom dijelio autograme i fotografirao se s fanovima.

U javnost je nedavno izašla informacija kako je Tom prekinuo s djevojkom Hayley Atwell u lipnju ove godine, a ona je navodno već započela vezu s jednim glazbenim producentom.

Hayley i Tom upoznali su se 2020. na setu za film ''Mission: Impossible 7'' i počeli izlaziti, a 2021. godine prvi su put prekinuli.

Nakon kratkog prekida, ljubavi su ponovno dali šansu, ali nije dugo potrajala.

Hayley je Tomu bila prva veća ljubav otkad se rastao s Katie Holmes 2012. godine, a s kojom ima kćer Suri.

Cruise očito nema sreće u ljubavi jer je prije Katie bio u čak dva braka. Od 1987. do 1990. godine bio je u braku s Mimi Rogers, a odmah 1990. godine oženio je jednu od najboljih holivudskih glumica Nicole Kidman. Njihov brak potrajao je 11 godina.

Tom posljednje vrijeme često provodi u Velikoj Britaniji, a mnogi su se zapitali otkud glumcu tolika ljubav za ovom europskom zemljom.

Cruise je sudjelovao na nekoliko važnijih događanja u Londonu poput velikog povratka Adele, koncertu The Rolling Stonesa, britanskom Grand Prixu, teniskim mečevima na Wimbledonu, ali i nekoliko kraljevskih događanja.

''Zaljubio se u sve vezano uz Ujedinjeno Kraljevstvo. Kćer mu živi ovdje, voli popiti dobru šalicu čaja i sviđa mu se što može biti onakav kakav je. Razvio je krug svojih prijatelja i sretan je nakon puno vremena u životu'', rekao je blizak izvor britanskim medijima.

Posebnu pažnju Tom je privukao kad je uhvaćen od strane paparazza s vojvodom i vojvotkinjom od Cambridgea s kojima je razvio prijateljski, ali i profesionalni odnos, a krajem prošle godine pričalo se da je kraljevski par imao priliku vidjeti novi nastavak ''Top Guna'' prije svih na posebno organiziranoj filmskoj večeri.

Trenutno živi u penthouse-u s pogledom na Hyde Park, a po bliskim izvorima, Tom planira u Britaniji ostati do kraja ove godine.

Što se tiče Tomova izgleda, još prošle godine mnogi su se pitali što se dogodilo s njegovim licem i kako je moguće da izgleda tako mladoliko, a onda su stručnjaci sve objasnili.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Mrkela i djevojka Nađa Ilić - 6 Andrej Mrkela i djevojka Nađa Ilić - 5 Andrej Mrkela i djevojka Nađa Ilić - 3 Andrej Mrkela i djevojka Nađa Ilić - 2 +22 Andrej Mrkela - 5 Celebrity Sin Violete iz ''Boljeg života'' uživa u Hrvatskoj na odmoru s djevojkom, poznata mama oduševila svojim komentarom!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Iva Jerković Fani Stipković Iva Jerković Fani Stipković i Fernando Hierro +15 Fani Stipković Celebrity Pogledajte kako su poznate hrvatske ljepotice izgledale prije 15 godina na početku svojih uspješnih karijera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene