evo kako izgleda!

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda već 56 godina uspješno skriva muža, ovako je objasnila njegov izostanak u javnosti!

Dolly Parton Dolly Parton Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dolly Parton i Carl Thomas Dean Dolly Parton +0 Dolly Parton Galerija

Dolly Parton otkrila je nepoznate detalje o svojem suprugu Carlu Thomasu Deanu, kojeg već 56 godina uspješno skriva od javnosti.

Legendarna country-pjevačica Dolly Parton (76) već je 56 godina u braku s biznismenom Carlom Thomasom Deanom, kojeg uspješno skriva od javnosti i rijetko ga spominje.

Pogledaj i ovo Dolly Parton Bome joj je uspjelo! Muža je skrivala i nije ga spominjala gotovo 60 godina, a sada je otkrila i zašto su toliko dugo izdržali zajedno!

No sada je nakon dugo vremena progovorila o suprugu, kojeg je upoznala kada je njoj bilo 18, a njemu 23 godine.

"On je samotnjak i ne voli se baš družiti ni s kim osim sa mnom, ali kad sam kod kuće, jer nije tip za izlaske i socijalizaciju", kazala je pjevačica za Entertainment Tonight.

"Voli živjeti na farmi i godinama vodi brigu o našem imanju", dodala je, a zatim je otkrila i pokoji detalj o njihovu odnosu.

"Odlično funkcioniramo zajedno. Puno se volimo i cijenimo, i mislim da je to ključno. Oboje imamo otkačeni smisao za humor, pa se i odlično zabavljamo", ispričala je pjevačica te je istaknula i kako je sretna zbog svoje situacije jer dugovječni brakovi nisu česti u njezinu poslu.

Ranije je otkrila i da se s mužem nikada ne svađa te da je to tajna uspješnog i dugog braka.

Pjevačica je zadnju fotografiju s mužem objavila prije dvije godine, a mnogi njezini obožavatelji tek su ga tada prvi put imali priliku vidjeti jer su njihove zajedničke fotke zaista prava rijetkost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dolly Parton (@dollyparton)

Supružnici nemaju djecu, a ona je svojedobno rekla kako su razmišljali o roditeljstvu.

"Kada smo se tek vjenčali, razgovarali smo o tome kako bi izgledala djeca, bi li bila visoka poput njega ili niska kao što sam ja? Da smo dobili curicu, imala bi ime Carla", ispričala je.

No s vremenom su shvatili da im nije suđeno.

"Drago nam je na neki način. Mislim da bih bila odlična majka. Vjerojatno bih se svega odrekla zbog djece jer bih se osjećala krivom ako bih ih ostavljala doma i odlazila na turneje. Sve bi se promijenilo. Vjerojatno nikad ne bih bila zvijezda, pa je možda i dobro ispalo", zaključila je Dolly.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 6 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 2 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 3 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 4 +25 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 5 inMagazin Pobjednica MasterChefa otvoreno o šuškanjima da je s kolegom iz showa u ljubavnoj vezi: ''Nema tu ništa sočno i masno''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 +35 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lile objavila nikad vatreniju fotografiju bez jednog odjevnog komada pa samu sebe prozvala seks-bombom!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene