ne trati vrijeme

Prije nekoliko tjedana prekinuo je sa slavnom ljepoticom, a već se bacio u zagrljaj zgodnoj kolegici

Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) getty images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) +0 Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Galerija

Timothée Chalamet i Eiza Gonzalez novi su slavni par, a glumac je prije dva mjeseca objavio kako više nije u vezi s Lily Rose Depp.

Glumac Timothée Chalamet prije dva mjeseca raskinuo je vezu s Lily Rose Depp, a već se našao u zagrljaju druge poznate ljepotice. Riječ je o glumici Eizi Gonzalez, s kojom su ga uhvatili na romantičnom odmoru u Meksiku.

Pogledaj i ovo Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) kraj ljubavi Kći miljenika žena prekinula s glumcem, u najnovijem intervjuu je istaknuo da nema djevojku

Novopečeni par nije se skrivao dok su s prijateljima uživali uz bazen iznajmljene vile. Gonzalez je pokazala zavidnu figuru u bijelom bikiniju, a slavna ljepotica očigledno je uživala u svoj pažnji koju joj je Timothee davao. U jednom je trenutku uzeo gitaru te joj je odsvirao nekoliko pjesama.

Prije glumca Eizu su povezivali s Joshom Duhamelom, Liamom Hemsworthom, Malumom, Calvinom Harrisom te čak i Cristianom Ronaldom, no čini se kako je pronašla svoju sigurnu luku.

Chalamet je krajem lipnja ove godine u jednom intervjuu rekao da nema djevojku, čime je potvrdio nagađanja kako je prekinuo s Lily Rose. 24-godišnji Timothee i 20-godišnja Lily Rose upoznali su se na setu filma "The King", a krajem 2018. godine mediji su počeli nagađati da su par. Svoju vezu potvrdili su strastvenim poljupcem na jahti u talijanskom Capriju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene