Razočarao kćer

Otac Meghan Markle potpuno izignoriran: "Očajan je zbog toga"

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry još se nisu javili njezinom ocu Thomasu. Zbog njegovog skandala s paparazzima uoči kraljevske svadbe Meghan je bila u agoniji.

Otac vojvotkinje Meghan Markle otkrio je da se boji da ga je kraljevska obitelj odlučila potpuno ignorirati. Svemu bi uzrok mogao biti intervju koji je Thomas Markle dao za emisiju "Good Morning Britain" u kojem je progovorio o odnosu sa svojom kćerkom. Izvor tvrdi da Markle još nije upoznao Harryja niti ga je itko iz Buckinghamske palače kontaktirao.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i Doria Ragland Kakva žena! Majka Meghan Markle izvela je za nju neobičan potez, njezina uloga u kćerinu životu potpuno je drugačija od onog što se misli?

"Nije dobio nikakav poziv iz palače, što ga je jako iznenadilo. Htio je razgovarati s njima o putovanju u Veliku Britaniju ili tome kad će ga Harry i Meghan doći posjetiti. Još nije upoznao Harryja i očajan je zbog toga", rekao je izvor blizak Thomasu za The Sun. Bez konzultacija s obitelji javno je nastupio više puta. Primio je i novac od paparazza uoči kraljevske svadbe.

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

S njima je, naime, inscenirao kako čita knjigu o Velikoj Britaniji i za to dobio veliku svotu novca. Na gostovanje u emisiji se odlučio kako bi sve objasnio i popravio svoju sliku u medijima. U emisiji je otkrio da se nada da će Meghan i Harry uskoro postati roditelji, ali i da je plakao tijekom kraljevskog vjenčanja.

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene