Snimljeni zajedno

Tatjana Dragović demantirala novu vezu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tanja i Niko u isto vrijeme su se našli na istom mjestu na recepciji zagrebačkog hotela, no Tatjana je demantirala ikakvu vezu ili prijateljstvo s nogometašem.

Prva šuškanja o navodnom bliskom odnosu Tatjane Dragović i Nike Kranjčara u krugovima bliskim Tatjani pojavila su se početkom ove godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte fotke Nakon objave razvoda napravila tetovažu i otkrila s kim se zabavlja!

Unatrag dva tjedna, točnije nakon što je objavljeno da su se Tatjana Dragović i Goran Ivanišević odlučili razvesti, ta su šuškanja postala intenzivnija, piše Story.

>> Tanja nakon objave da je opet slobodna, pozirala u toplesu!

Bivša manekenka Tatjana Dragović i nogometaš Niko Kranjčar demantiraju glasine da su već neko vrijeme bliski, ali zajedničku fotografiju koja je snimljena na recepciji hotela Westin ne žele komentirati, a nalazi se u posjedu Storyja.

A možda su samo Tatjana i Niko uhvaćeni nakon provoda u klubu Room, koji se nalazi u sklopu hotela Westin, a poznato je kako i Tatjana i Niko vole tamo izlaziti.

Tatjana Dragović naknadno je putem odvjetnika demantirala medijske napise: 'Netočno je da su gospođa Tatjana Dragović i Niko Kranjčar prijatelji ili nešto više te da su u bliskom odnosu'.

Isprika Nove TV

Nova TV d.d. ispričava se gospođi Tatjani Dragović što je dana 23. travnja 2013. godine ispod članka pod naslovom 'Tatjana Dragović i Niko Kranjčar: prijatelji ili nešto više?!' čiji autor nije naznačen u rubrici KOMENTARI objavio komentare koji sadrže psovke, vrijeđanje, omalovažavanje, napad, govor mržnje, diskriminacije, defamacije i izražavanje netolerancije i navođenje uvredljivih komentara u odnosu na gospođu Tatjanu Dragović iz Zagreba, Dalmatinska 2.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene