Ukrali joj nakit

Bogatašica otputovala na božićne blagdane, lopovi ju opelješili za 64 milijuna dolara u 50 minuta

Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone i kći Sophia (Foto: Instagram) - 1 Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) +0 Tamara Petra Ecclestone (Foto: Getty) Galerija

Tamara Ecclestone nije bila u Velikoj Britaniji kad se dogodila provala jer je otputovala s obitelji na božićne blagdane.

Iz londonskog doma Tamare Ecclestone, kćeri bivšega vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, nepoznate su osobe u petak navečer u roku od 50 minuta ukrale nakit vrijedan oko 64 milijuna dolara, objavio je u ponedjeljak časopis The Sun.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaokupljene samo jednim! Kćeri najbogatije Hrvatice uhvaćene na luksuznom odmoru, ali čini se da nisu imale puno vremena za opuštanje!

Tabloid piše da su u petak trojica lopova provalila u kuću bogate 35-godišnjakinje koja se nalazi blizu Hyde Parka te sa sobom odnijeli sav nakit iz sefa smještenog u spavaćoj sobi.

Tamara Ecclestone nije bila u Velikoj Britaniji kad se dogodila provala jer je otputovala na božićne blagdane, stoji u policijskom izvješću.

Glasnogovornica londonske policije rekla je da zasad ne može potvrditi nikakve konkretne pojedinosti, a na novinarsko pitanje o krađi odgovorila je da su njezini kolege u stambeni objekt u zapadnom Londonu pozvani u petak navečer nedugo nakon 23 sata zbog dojave o provali.

"Raspolažemo podatkom po kojemu je ukraden nakit velike vrijednosti. Istraga je u tijeku", kazala je.

Iz obitelji Ecclestone nitko nije bio dostupan za komentar.  (Hina)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) +0 Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Celebrity Lepoj Breni sina Stefana oteli su ispred obiteljske kuće, a sve je još uvijek obavijeno velom tajne

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene