Doživjela šok

Španjolska Kim Kardashian samo dan nakon zaruka saznala je groznu vijest: ''Žalim ga...''

Tamara Falco i Inigo Onieva - 1 Tamara Falco i Inigo Onieva - 1 Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Falco i Inigo Onieva - 2 Tamara Falco i Inigo Onieva - 1 Tamara Falco i Inigo Onieva - 5 Tamara Falco i Inigo Onieva - 4 Tamara Falco i Inigo Onieva - 3 Tamara Falco i Inigo Onieva - 2 Tamara Falco - 10 Tamara Falco - 9 Tamara Falco - 8 Tamara Falco - 7 +26 Tamara Falco - 6 Galerija

Tamara Falco doživjela je veliki šok samo dan nakon što ju je zaprosio partner, pa je sada sve propalo u vodu.

Tamara Falco, koju često zovu i španjolskom Kim Kardashian, doživjela je veliki šok samo dan nakon zaruka.

Pogledaj i ovo Anna Kournikova (Foto: Instagram) kemija je bila jasna! Prošlo je 20 godina od fatalnog poljupca pred kamerama koji im je promijenio život, odonda se o njima svašta šuškalo!

Naime, njen partner Inigo Onieva prevario ju je prošlo ljeto s drugom djevojkom, a vijesti o tome Tamara je saznala kroz medija.

Internetom se poput munje proširio videozapis na kojem se Onieva ljubi s drugom na jednom festivalu u Americi, a Tamara je odmah nakon toga obrisala fotografiju zaruka te otpratila partnera s Instagrama.

Inače, kad su pale zaruke, Tamara je objavila fotografiju na kojoj se ona i partner ljube, a između njih pokazivala je ruku s prstenom.

Za španjolski Hola! izjavila je da ne mrzi partnera, već da ga žali zbog prioriteta koje ima u životu.

''Kada pored svih divnih stvari na svijetu, tome date prednost, e to je onda za žaljenje'', rekla je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Falcó (@tamara_falco)

Tamara i Onieva zajedno su bili oko dvije godine. Za nju je Inigo nabavio prsten od skoro 15 tisuća eura, ali sve je bilo uzalud.

Falco je inače kći Isabel Preysler, španjolsko-filipinske televizijske voditeljice i Carlosa Falca, markiza od Grignone u Španjolskoj.

Isabel je inače i majka slavnog španjolskog pjevača Enrique Iglesiasa pa su stoga on i Tamara polubraća.

Prije tri godine, Tamara je pobijedila i u španjolskoj inačici showa MasterChef Celebrity.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene