Vatreni par

Prepustili se strastima na medenom mjesecu, znatiželjni pogledi nisu im nimalo smetali, već su navikli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis i Nicolas Castello uživaju na medenom mjesecu na Capriju nakon što su se vjenčali u Firenzi.

Nakon što su nakratko morali odgoditi vjenčanje zbog pandemije koronavirusa, danska manekenka i voditeljica 42-godišnja Sylvie Meis konačno se udala za svog dugogodišnjeg dečka i umjetnika Nicolasa Castella u Firenzi, a fotografije raskošne ceremonije obišle su svijet.

Pogledaj i ovo Niclas Castell - 9 Nikome ništa nije jasno! Dan nakon što se zabavljao s brinetom snimljen je kako se brčka u moru s nepoznatom plavušom, svi se pitaju gdje mu je supruga?

Nakon vjenčanja iz snova supružnici su požurili na medeni mjesec na Capri, gdje uživaju i doslovno se jedva odvajaju jedno od drugog. Paparazzi su ih uhvatili u trenutku razmjenjivanja nježnosti i poljubaca na jednoj od tamošnjih plaža koje su omiljene među svjetskim zvijezdama. Sylvie je i ovog puta plijenila pažnju svojom savršenom linijom koja je rezultat vježbanja u teretani.

Sylvie i Nicolas zajedno su od 2013. godine, a ona iza sebe ima propali brak s nogometašem Rafaelom van der Vaartom. Pred oltar su trebali stati ranije ove godine, no prvotne su planove odgodili zbog pandemije koronavirusa. Manekenka je komentirala kako smatra da su mnogi puno više od njih pogođeni pandemijom te se ne brine zbog vjenčanja.

Ljepotica njemačko-danskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene