Big, big booty

Svi su opsjednuti VEEELIKIM guzama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikad se više nije slavila velika guza kao danas. No, zašto je to tako i što sve dobro može donijeti velika guza istražili smo na primjeru slavnih diva.

Velika stražnjica nekada je bila predmet ismijavanja, no stvari su se itekako promijenile. Trenovi dolaze i prolaze a slavna tijela gledaju se pod povećalom. No zašto se upravo sada toliko ističe velika guza?

Pogledaj i ovo Shakira Pao i poljubac! Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

Voditelj išao napraviti selfie s Kim Kardashian pa je uslikao njezinu stražnjicu

Stražnjica je opjevana još u hitu 90-tih 'I Like Big Butts', a sada 20 godina poslije trend je jači nego ikad. Jennifer Lopez promijenila je pravila igre kada je odjenula legenradnu velenu haljinu s otvorom do pupka i prozirnu straga tako da su svi počeli pričati o njezinoj – stražnjici.

Beyonceina riječ 'bootylicious' ušla je u Oxford stranih riječi, Nicki Minaj objavila je singl 'Anakonda' te svojim spotom srušila Vevo rekord, JLo je skupa s repericom Iggy Azalea upravo objavila sing 'Booty', a zvijezde poput Kim Kardashian i Coco T postale su slavne upravo zbog svojih bujnih guza.

Lista slavnih diva vujnih oblina ne može proći bez Sofie Vergare, najplaćenije TV glumice, kao ni bez pjevačice Shakire (u čije smo se bokove uvjerili da ne lažu) te uspješne svjetske temisačice Serene Williams koja je uvela nove trenove u sportski svijet.

Jeste li znali da uz popularni 'selfie' postoji i 'belfie' (= butt selfie)? Dakle, ne fotkamo sami svoj portret, već bilježimo naš najbolji portret stražnjice.

Kako do velike guze?

S velikim trendom rastu i plastične operacije. Tako žene, a sve više i muškarci, idu pod nož kako bi impatantima dobili tu savršenu toliko traženu stražnjicu.

No, postoji i dugi način kako do savršeno okrugle guze, no ništa nema bez malo znojenja. Vježbanjem se mogu itekako oblikovati noge, a čučnjevima se preoblikovati stražnjica. Važno je vježbati i aktivirati sve mišiće iz svakog ugla kako bi se guza zaokružila.

Velika guza = uspješna karijera

No iz cijelog trenda proizašla je i dobra stvar. Obline koje slavne žene ističu, dale su hrabrost i običnim ženama da istaknu najbolje dijelove na svoje tijelu i prihvate se u potpunosti. Zanimljivo je i da su sve te vlasnice velikih guza i jako uspješne u showbizz industriji.

Tako je vladarica svih slavnih stražnjica Beyonce Knowles Carter na prvom mjestu sa zarađenih 115 mil. Dolara prema Forbesu, slavna pjevačica Jennifer Lopez zaradila je 37 mil., reality zvijezda Kim Kardashian teži 28 mil. dok Iggy je trenutno jedna od najtraženijih mladih izvođačica.

One su velike, uspješne i jako ponosne!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene