Šuška se, šuška

Rastava nakon 13 godina braka: Iselio iz zajedničkog doma?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glasine su opet počele kružiti: šuška se kako su pred razvodom Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas.

Naime, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas su osvanuli na naslovnici američkog tabloida 'Star' -  s viješću kako se razvode!

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 2 Kakva ljepotica! Kći legendarnog glumačkog para bila je prava zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, njihova zajednička fotografija obišla je svijet!

>>> Ne žive zajedno od prošle godine?

Časopis piše kako Catherine i Michael prolaze kroz rastavu tešku 300 milijuna dolara (1,6 milijarda kuna) te da se 68-godišnji glumac iselio iz njihovog zajedničkog doma. Navodni razlog rastave je njezino psihičko stanje; 43-godišnjoj Catherine je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Iako Star nema nikakvih dokaza, pišu kako su njihovi navodi itekako istiniti. U veljači ove godine su mediji prvi put izišli u javnost s pričom kako se Catherine i Michael razvode, a par je nakon nekog vremena to negirao. Jones je tada rekla 'kako se nikad  neće razvesti'.

Podsjetimo, Catherine Zeta-Jones i 25 godina stariji Michael Douglas su u braku 13 godina, a imaju i dvoje djece - sina Dylana Michaela i kćerku Carys Zeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene