Djeluje bolno!

Potres mozga i slomljen nos: Holivudska diva pokazala kako izgleda nakon ozbiljne povrede lica

Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Screenshot) Susan Sarandon (Foto: Profimedia) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) +0 Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Galerija

Susan Sarandon pokazala je kako izgleda nakon nezgode koja joj se desila.

Holivudska glumica Susan Sarandon objavila je nekoliko fotografija na profilu na Instagramu kako bi pokazala ozlijede lice koje je zaradila nakon nesretnog pada.

Pogledaj i ovo showbuzz ostavio dojam na nju Htjeli su uzeti dvojnicu za njezine scene seksa, no ona je odbila i sve profesionalno odradila sa zgodnim kolegom

73-godišnja Susan trebala je kao aktivistica održati govor na jednom političkom skupu, no sve je morala otkazati u zadnji čas zbog nezgode koja joj se dogodila.

"Malo poskliznuće = potres mozga, slomljen nos, izmaknuto koljeno. Tako da se čini da se sutra neću moći naći s društvom u New Hampshireu i sa senatorom Sandersom. Zaista mi je žao što ću propustiti tu priliku", napisala je Susan uz objavljene fotografije.Kopiju govora koji je planirala održati objavila je također na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Sarandon (@susansarandon) on

Podršku su i brzi oporavak poželjeli su joj obožavatelji ali i broji slavni prijatelji poput Diane von Furstenberg, Michaela Angela, Donne Karan, Matta Bomera i drugih.

"Oh ne, nadam se da si dobro. Šaljem ti ljubav", "O moj Bože, dušo tako mi je žao, spremna sam ti pomoći", "Draga, ništa te ne može slomiti", "Brzo odzravi", "Šaljem dobre vibracije", "Auč, nadam se da će što prije biti bolje", "Veliki zagrljaj šaljem iz Irske", samo su neke poruke koje je dobila.

A brz oporavak želimo joj i mi!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +7 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene