Skupa od srednje škole

Ivan Perišić nakon Eura uživa na odmoru sa suprugom, na novim fotkama izgledaju još zaljubljenije nego prije!

Ivan Perišić (Foto: Instagram) Ivan Perišić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) +0 Ivan Perišić sa suprugom (FOTO: Instagram) Galerija

Josipa Perišić je na svojem Instagramu objavila fotografije s ljetovanja sa suprugom Ivanom.

Naš nogometni reprezentativac Ivan Perišić nakon ispadanja Hrvatske s Europskog prvenstva uživa na obiteljskom odmoru.

Pogledaj i ovo Josipa Perišić - 5 baš su uživali Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

To je na svojem Instagramu otkrila njegova supruga Josipa, no nije odala gdje su.

"Mužić", napisala je uz dvije fotografije na kojima ona i Ivan poziraju u ljetnim izdanjima, a on je na drugoj grli i ljubi u obraz.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@joop8)

"Najljepši par na ovim društvenim mrežama", "Zgodni", "Predivni ste", pisali su im pratitelji, a mnoge je razveselilo i što se Ivan skroz oporavio od koronavirusa zbog čega nije mogao igrati zadnju utakmicu Vatrenih na Euru, onu protiv Španjolske u osmini finala.

Inače, Josipa i Ivan zajedno su od srednjoškolskih dana, a njihova je ljubav, kako se čini, čvršća nego ikada. Prošle godine su u tajnosti imali crkveno vjenčanje na Šolti, uoči osme godine svog civilnog braka. Izmijenili su zavjete 17. srpnja, kako je pisala Gloria, u mjestu Grohote na Šolti, a prisustvovala je samo njihova najuža obitelj. Ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila.

Josipa za vjenčanje nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na civilnoj svadbi 2012. Nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici. Josipa i Ivan zajedno imaju dvoje djece, sina Leonarda (8) i kćer Manuelu (6).

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Regelja Antonija Šola i Marko Regelja Mario Regelja - 2 Ljubavnici - 1 +7 Ljubavnici - 2 inMagazin Imamo novi par na domaćoj estradi, otkrivamo koga ljubi Antonija Šola! ''Godinama smo bili prijatelji, a onda se pojavila ljubav''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene