emotivni trenuci

Njoj je poraz jako teško pao, nije mogla zadržati suze dok ju je slavni muž ljubio i grlio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Goodland najveća je podrška Harryju Kaneu od školskih dana, a vjenčali su se 2019. te imaju troje djece.

Katie Goodland (27) i Harry Kane (27) skupa su od školskih dana, a čini se da je njoj možda i teže pao poraz u finalu Eura 2020. nego njemu. 

Engleska reprezentacija izgubila je od Italije nakon izvođenja penala i Kane je pohitao na tribine tješiti svoju suprugu koja ga je bodrila s tribina. Katie nije mogla zadržati suze, a Harry ju je grlio i ljubio kako bi joj olakšao tugu. 

Goodland, koja je fitness trenerica, najveća je podrška nogometašu tijekom cijele njegove karijere jer njihova ljubav traje od školskih dana. Par se vjenčao 2019. te imaju kćeri Ivy i Vivienne Jane i sina Louisa Harryja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katekanex

Svojedobno je Kane ispričao da Kate smatra njegovu slavu pomalo ludom. "Išli smo zajedno u školu pa je vidjela sva zbivanja u mojoj karijeri. Naravno, ona to smatra malo ludim. Mislim da je nekoliko puta čak bila u medijima dok je izvodila naše pse u šetnju", rekao je nogometaš. 

Supružnici imaju ljubimce kojima su dali imena Brady i Wilson prema poznatim igračima američkog nogometa Tomu Bradyju i Russellu Wilsonu. 

Kad su se Harry i Katie vjenčali u lipnju 2019., on je na Instagramu istaknuo koliko mu to znači. "Konačno sam se oženio svojom najboljom prijateljicom! Volim te", napisao je. 

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +2 Val Kilmer (Foto: AFP) Nekad i sad Bio je najpoželjniji muškarac i tiha patnja žena, ali sada jedva govori i njegova pojava baš rastužuje

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel i Mateo Kovačić Celebrity Izabel i Mateo Kovačić objavili fotke sa sinova krštenja, ona odala koji mu je poznati nogometaš kum, a on se i sam oglasio: "Ponosni kumašin!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene