pa što je ovo?!

Trudna glazbenica servirala gotovo gole grudi na crvenom tepihu, a ni ostatak outfita nije puno pokrio!

Summer Walker - 2 Summer Walker - 2 Afp 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Summer Walker Summer Walker - 1 Summer Walker - 3 Summer Walker - 4 Summer Walker - 10 Summer Walker - 1 Summer Walker - 4 Summer Walker - 2 Summer Walker - 5 Summer Walker - 3 +7 Summer Walker - 6 Galerija

Summer Walker pojavila se na dodjeli nagrada BET u toplesu, a grudi je prekrila samo zlatnim naljepnicama.

Američka R&B glazbenica Summer Walker (26) ukrala je svu pozornost na svečanoj dodjeli nagrada BET zbog svojega golišavog izdanja.

Na crvenom tepihu pojavila se u toplesu i grudi je pokrila samo zlatnim naljepnicama, a dodatno ih je istaknula nakitom. Ni ostatak njezina outfita nije puno pokrio i nosila je mini suknju načinjenu od zlatnih resica u kojoj je pokazala tetovirane noge.

Outfitom se pohvalila i na Instagramu, na kojem je prati više od 4,6 milijuna ljudi, a obožavatelji su je obasuli komplimentima i lajkovima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Awkward Kween 🤍 (@summerwalker)

Osim grudi, u fokusu se našao i njezin trudnički trbuh, koji je neprestano gladila.

Naime, Summer je nedavno otkrila da je drugi put trudna, a otac djeteta je reper LVRD Pharaon, pravog imena Larry, s kojim je u vezi od kraja prošle godine.

Glazbenica iz veze s reperom i producentom Londonom on da Trackom ima kćer Bubbles, koja je rođena u ožujku prošle godine.

Inače, neke od Summerinih najpoznatijih pjesama su "No Love", "Yummy" i "Girls Need Love". 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 2 +3 Kendall Jenner Celebrity Jedna od najuspješnijih manekenki skinula se do kraja nakon prekida veze, a doznalo se i što je presudilo ovoj ljubavi!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +15 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić objavila je fotografije iz kreveta i otkrila za koga navija čak i dok spava!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene