'Blurred Lines'

Ipak je PLAGIJAT - Slavna trojka mora isplatiti 7,3 milijuna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma 'Blurred Lines' bila je veliki hit, no ipak nije original. Sada je to i sud službeno odlučio.

Glazbenici Robin Thicke, Pharell Williams i T.I. su zahvaljujući hitu 'Blurred Lines' osvojili nominaciju za Grammyja 2013., svjetsku slavu, ali i mnoge kontroverze zbog golišavog spota... u svakom slučaju su uaradili svako po pet milijuna dolara! Ipak, čim je pjesma izašla mnogima je zvučala poznato - posebno obitelji slavnog glazbenika Marvina Gayea.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Teške optužbe! Slavna ljepotica otkrila mučne detalje sa snimanja spota za kojim su svi bili ludi, serijski preljubnik našao se u novim problemima

Pharrell Williams dobio svoju zvijezdu slavnih!

Sud u Los Angelesu presudio je kako je pjesma plagijat pjesme iz 1977. 'Got to Give it Up'. Porota je tako obitelji pokojnog pjevača dodijelila 7,3 milijuna dolara odštete. Marvinova djeca Nona, Frankie i Marvin Gaye III su bili prisutni u sudnici prilikom izricanja presude, pa su i zadovoljno trljali ruke.

Sudski proces inače je trajao svega dva tjedna, a Pharell Williams svjedočio je da je pjesmu sam napisao u svega sat vremena sredinom 2012. te su je zajedno snimili jedne noći. Dodao je i kako je Gaye bio glazba njegove mladosti, no porekao da je koristio išta od slavnog glazbenika.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene